Dodaj do ulubionych

Trogir czy Primosten

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:19
Witam! Proszę o inf ktore z tych miasteczek sympatyczniejsze a w szczegolności
interesuje mnie pobyt na kampach w okolicach tych miejscowości
Obserwuj wątek
    • kamcia_79 Re: Trogir czy Primosten 18.07.06, 21:30
      Byam w Trogirze i uważam, że jest przepiekny, co do kampingów to widziałam
      jeden, po przejechaniu przez most skrecasz w lewo i za jakis czas masz po prawej
      stronie, ładnie połozny przy plazy, na zadrzewionym terenie
    • Gość: aneta Re: Trogir czy Primosten IP: *.ramtel.pl 23.07.06, 21:44
      Wczoraj wrocilam z Primostenu jest cudnie mozesz smialo tam jechac cudowna stara osada maly gwarny deptak,z mnostwem knajpek.jedna z wiekszych dyskotek w dalmacji jak cie to interesuje aurora,super miasteczko piekne plaze i dokola wyspy ktore mozesz oplynac lodka wypozyczjac ja na caly dzień za 50 euro a warto uwierz!!!!!
      • agulka_1 Re: Trogir czy Primosten 25.07.06, 04:44
        Hej ja wróciłam 12 lipca z Primostenu i serdecznie polecam wspaniałe widoki i
        czyste morze Trogir tez jest piękny, szczególnie nocą ale podobno kiepsko z
        plażami i woda niezbyt bo jest tam dość duży port czy tez przystań. Polecam
        Primosten satysfakcja gwarantowana a do Trogiru zawsze można pojechać co
        całkiem blisko:))
        • porannarosa Re: Trogir czy Primosten 28.07.06, 08:43
          Hej, wczoraj wróciłam z Primostenu i zdecydowanie bardziej go polecam. Od strony
          Sybenika tuz przed wjazdem jest duzy autocamp "Adriatica", z opowiadań wiem, że
          warunki są dobre, a widoki przepiękne, zresztą jak i też w samym Primostenie.
          Do Trogiru zawsze można podjechać, a wręcz nawet należy. Przepiękne miasteczko,
          miniaturka Dubrownika, fantastyczne nocą. Ehhh znów muszę rok czekać na raj..
          pozdrawiam
          • Gość: janek098 Re: Trogir czy Primosten IP: *.gsw.pl 29.07.06, 13:55
            wróciłem 2 tygodnie temu.
            Primosten to małe w miarę ciche miasteczko piękna plaża żwirowo kamienista
            widok otwartego morza drogie parkingi 5kn/h.
            Trogir to większe miasto więcej zabytków wiecej miejskich atrakcji mniej ciszy
            bardzo drogi parking 7kn/h
            Ja wybrałbym Primosten ale to twój urlop.
            pozdrawiam

• Gość: gekon Re: Trogir czy Primosten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:43
              To ja mam pytanie o Primosten. Byliście tam na własną rękę czy z biura? I jak
              duże to miasteczko? Czy na przełomie sierpnia-września będzie się tam coś
              działo? Mam na myśli jakieś sklepy, restauracje? Czy to typowo turystyczna
              miejscowość nastawiona raczej na sezon czyli lipiec-sierpień?
              • Gość: kiki a moze cos innego:)?? IP: *.acn.waw.pl 29.07.06, 17:04
                cro.pl/forum/search.php?mode=results
                tu znajdziesz wszytsko o primosten!!!!
                ja bylam w primosten , trogirze..ale wole zdecydowanie riwiere makarska;)
                mozesz sobie podzielic wyjazd jak ja na pol..jeden tydz np.na riwierze gdzie
                mozesz zobaczyc dubrovnik, split, wyspy hvar i brac..tam sa przepiekne
                widoki..nie znajdziesz takich juz w okolicach primosten czy trogiru...
                a drugi np.okolice primosten i zwiedzasz co innego:)
                • Gość: dagarts Re: a moze cos innego:)?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:12
                  Czy w Primostenie są przydomowe campingi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka