Dodaj do ulubionych

Chorwacja - Igrane

IP: *.jaskom.pl 27.07.06, 14:15
Wybieram się do IGRANE pod koniec sierpnia, dlatego też
prosiłabym o jakieś aktualne informacje na temat miejscowości - słyszałam, że
Igrane prężnie się rozwija a co za tym idzie - nie mało placów budowy,
dzwięków
betoniarek i tego typu "atrakcji" ;-) Czy ktoś mógłby zdementować te
plotki? ;-)
Poza tym, chciałabym wiedzieć czy jeśli chodzi o formy spędzania czasu w
Igrane - coś się zmieniło? Czy są jakieś miłe miejsca w kórych przy zachodzie
słońca można napić się rakiji? :D Z góry bardzo dziękuje, pozdrawiam
easy
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: Chorwacja - Igrane IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 14:33
      w Chorwacji w lato nikt nic nie buduje- jest przerwa ze względu na panujące
      temperatury.We wrześniu mogą już zaczynać budować.
      Dla niektorych miłym miejscem jest walnąć sobie we trzech buteleczkę trunku
      pod drzewkiem - nie wiem ci otakie miejsca ci chodzi - bo takie tam na pewno są.
      Miejscowość na razie się nie zmieniła - jest nieciekawa - jak tam nic nie było-
      to tak dalej prawie nic nie ma.
      • Gość: riko43 Re: Chorwacja - Igrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 06:22
        Na wybrzeżu chorwackim, w miejscowościach turystycznych jest urzędowy zakaz
        prowadzenia wszelkich prac budowlanych od maja do września. Tak jest co roku od
        wielu lat.
    • Gość: Basia Re: Chorwacja - Igrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:15
      w zeszły roku byłam w Igrane! Bardzo mała , spokojna miejscowosc! Jezeli jestes
      osobą lubiąca dyskoteki to niestety sie rozczarujesz! Mimo iz troszke
      nudzilismy sie uwazam ,ze miejscowosc jest przepiekna! Mam pytanie z jakiego
      biura podróży jedziesz???Prosze o kontakt! Moj adress mail basiunia007@op.pl!
      Dziekuje i pozdrawiam!
      • Gość: easy_going Re: Chorwacja - Igrane IP: *.jaskom.pl 09.08.06, 16:24
        Basiu, jadę z biura podróży IMEX. Wiem, że Igrane nie jest miejcowością
        rozrywkową, ale właśnie o taką małą, cichą i romantyczną wioseczkę mi
        chodziło ;-) gwar, tysiące ludzi i głośne dyskoteki mam w mieście, w wakacje
        dobrze od takich miejsc odpocząć :) Poza tym wydaje mi się, że Igrane jest
        bardzo dobrą bazą wypadową np. właśnie do Makarkiej, Dubrownika, na Hvar i
        pobliskich innych urokliwych mniejszych i większych wiosek ;-) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka