Dodaj do ulubionych

Zabiore 2 osoby samochodem do cro

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:40
witam wyjeżdżam na chorwacje (pierwszy raz) jeżeli znajdą się 2 osoby chetne
do zwiedzenia i pobawienia sie w terminie od 15.09.2006 do max 25.09.2006 to
ja chetnie je ze soba zabiore. Jade vw golf, jestem tańszy niz autobus i
zapewniam dobra zabawe, oprócz poznawania tego mam nadzieje ciekawego kraju
czekam na odzew chetnych pod gg 8443461. Ja wyjeżdżam z gniezna albo poznania
ale z chetnymi i pozytywnymi mysle ze sie dogadam. w tej chwili chetnych są
sztuki dwie meżczyzna Paweł - ja lat 27 oraz kobieta Maja lat 26

Obserwuj wątek
    • terreza Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro 10.08.06, 20:11
      szkoda, że we wrześniu - gdyby był to sierpień mielibyśmy ciekawą
      propozycję :)...
      • Gość: Paweł Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:07
        no prezykro mi bardzo, moze uda sie za rok...:) pozdrowienia z grodu lecha
    • Gość: japa Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:35
      a jakas fajna i wyjsciowa ta twoja maja ?
      • Gość: Paweł Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:05
        mega fajna i mega wyjściowa palancie
        • Gość: japa Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:53
          acha
          a lubi cos teges ?
          • Gość: Paweł Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:55
            mega lubi .....palancie:)
            • Gość: japa Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:21
              to moze bym sie zabral z wami . Moze jakies figury geometryczne ?
              masz jej zdjecie w necie ?
    • Gość: emrre Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 23:03
      witam! też właśnie szukam ekipy, bo załoga z zeszłorocznego wyjazdu tym razem
      nie dopisała. druga załoga (4 os.) jest zdeklarowana na wyjazd, ale ja jestem
      chwilowo bez ekipy. oni jadą z 3-miasta i chciałbym pojechać z nimi, tzn. drugim
      autem w te same miejsca. a Ty planujesz stacjonarnie, czy objazdówkę? bo tutaj
      jest plan obozowania pod namiotami w 2 miejscach, z których byłyby wypady na
      zwiedzanie... no i na plażę:) też mam auto do dyspozycji, więc ewentualnie można
      by podliczyć koszty i wybradź tańszą wersję. a chyba dość istotne jest chyba to,
      że ja też jestem z p-nia:)
      • Gość: Lipski Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:40
        stary ale zes zakrecil
    • Gość: janka Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.magma-net.pl 23.08.06, 13:31
      fajnie, ze napisales, ze pawel to mezczyzna, a maja - kobieta. bez cienia
      watpliwosci. przeciez teraz nie mozna miec nigdy pewnosci...
      pozdrawiam
      • Gość: Lipski Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:19
        Eeee tam wiedzac nawet kto jest facetem a kto kobieta nie mozna miec pewnosci
        do konca
        • Gość: Paweł Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:20
          ja mam ptaka a maja...hmmm nie ma:) i tak temat zszedł na zupełnie inny tor,
          pozdrownienia for all.... teraz juz szuakm jednej osoby...chyba ze ktos
          dysponuje wieksza furą albo nie przeraża go jazda w 5 osób golfem III, tylko
          jakies konie mechaniczne by sie przydaly;) jakby ktos mial to tez wezme...:)
          kocham was
          • domabo Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro 24.08.06, 19:46
            W sprawie Chorwacji.Potrzebuje transport dla 2 na słowenie, więc możemy sie
            zabrać z wami.CZy 15 to mocno sztywny termin?
            • Gość: emrre Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 07:37
              slowenia? jedz od razu do piranu na wybrzezu, zahaczajac o lubljane. no chyba,
              ze idziesz w gory. ale reklamowane ptuj czy celje... szkoda slow, taka lipa. no
              i przygotuj sie na to, ze jedziesz do kraju czynnego do 21. ... ;))
            • Gość: Paweł Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:35
              myśle że możemy sie zgadać... masz mój nr gg i jakby co to napisz a ja na bank
              cos odpisze...8443461...
              pozdrowienia
          • Gość: emrre Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 07:34
            ee, plan padł, jadę gdzie indziej.pozdro!
    • Gość: Paulo Re: Zabiore 2 osoby samochodem do cro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:26
      zobaczymy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka