Gość: Stach71 IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 21:42 Witam, czy ktoś poradzi mi czy warto jechać przez Niemcy? Do tej pory jeździliśmy przez Czechy i było tak sobie... Ile trzeba dołożyć w Austrii za przejazdy w Alpach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcia_79 Re: Poznań - Split 17.08.06, 21:58 sprawdz na mapie ile nadlozysz kilometrów, ktos kiedys podawwal na forum ze ok 500 w jedną stronę, a sumie masz do przejechania najgorszy odcinek przez polske i kawalek czech, potem prawie caly czas dwupasmowki, wiec uwazam ze nie warto nie rozumiem pytanie o Austrie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach71 Re: Poznań - Split IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 22:06 W Alpach płaci się extra za przejazdy wybranymi tunelami... Przepraszam, że się nieprecyzyjnie wyraziłem. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia_79 Re: Poznań - Split 17.08.06, 22:33 Hmm tego nie wiem, na trasie ktora my jezdzmy nie bylo zadnych doodatkowych oplat, tyko winietka 7,60 eur za 10 dni trasa mikulov - wieden - graz - maribor Odpowiedz Link Zgłoś