Dodaj do ulubionych

samolotem z jakim biurem?

IP: *.nsa.gov.pl 11.10.06, 15:52
Chciałabym pojechać do Chorwacji ale nie mam za dużo czasu wiec byłaby to
podróż samolotem- z jakim biurem polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jah Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.10.06, 10:24
      po co ci biuro ;]? a jesli chodzi o loty to polecam skyeurope,ale musisz
      zaczekac do maja bo teraz juz nie lataj do cro.pozdr
      • Gość: Anulka Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:17
        do Cro nie lata nic, więc ja biuro coś organizuje, charter, etc, to może jest
        to wyjście. Najtańsz możliwa opcja lotu to przesiadka w Budapeszcie, podróż
        Malevem (min. 850 zł), ewentualnie można polecieć do Ljubljany LOTem (chyba ok.
        1200 zł), a dalej dojechać pociągiem.
        • Gość: Madzia Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:41
          Z tego co sie orientuje zadne biuro nie organizuje pobytow w Chorwacji z
          przelotem. Polecam wylot z Berlina Schonefeld do Zagrzebia. www.germanwing.com
          Pozdrawiam
          • Gość: rafi Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.aster.pl 12.10.06, 19:08
            www.gandalftravel.com.pl
            • Gość: assia Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:06
              To może bardziej odpowiedź na przyszłość bo na przyszły sezon, ale biuro
              Kontynenty w przyszłym roku wprowadzają zoorganizowane wycieczki samolotem na
              Chorwację.
              • Gość: renata Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.10.06, 21:17
                Ja byłam w tym roku z biurem Gandalf Travel z Łodzi - lecieliśmy do Splitu i
                mieszkaliśmy w Makarskiej. Było tanio i ok. Mogę polecić.
                • catty_m Re: samolotem z jakim biurem? 14.11.06, 21:09
                  ja generalnie nie polecam tego biura. jest to loteria - albo trafisz na fajne pokoje i nie bedziesz miec zadnych problemow, albo bedziesz zalowac. wiem ze czesc osob miala swietne warunki, ale moj wygladal tak:
                  zdjecia_z_wakacji.fm.interia.pl/index.html
                  dlatego wlasnie nie polecam:/
        • Gość: cococo!? Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:07
          nie masz racji!!!!!!!!lataja samoloty do cro!!!!!!!np.tanie linie lotnicze i
          LOT!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Lipski Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:15
            Lot ma nawet rejsowe samoloty do Zagrzebia kilka razy w tygodniu przez caly
            rok . Jak sie dobrze poszpera to mazna naprawde tanie bilety kupic .
            Entuzjastow ostudze jednak ze z Zagrzebia jest jeszcze w cholere drogi nad
            wybrzeze a rejsowe polaczenie realizowane jest najczesciej "malym" embraerem .
            • Gość: Anulka Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:20
              sorry za spóźnienie, ale odpowiadając na dwie wiadomości pod moim adresem: nie
              lata nic. SkyEurope latało w wakacje, jak pewnie już wszyscy wiedzą, a LOT nie
              lata do Zagrzebia od lutego tego roku. Wiem, bo sama latałam do tego czasu, a
              mój ostatni lot był już łączony Zagrzeb-Wiedeń, Wiedeń-Wawa.
              Faktycznie bilety były tanie, bo można było polecieć za 730-750 zł i faktycznie
              embraer tam latał.
              Aktualnie z najbliższych okolic LOT lata tylko do Ljubljany:), a do Zagrzebia
              najtaniej, najszybciej i najwygodniej można dolecieć Malevem, o ile się
              orientuję.
              • Gość: Lipski Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:17
                > lata do Zagrzebia od lutego tego roku. Wiem, bo sama latałam do tego czasu, a
                > mój ostatni lot był już łączony Zagrzeb-Wiedeń, Wiedeń-Wawa.

qrcze faktycznie , samolotem latalem sporadycznie

> Faktycznie bilety były tanie, bo można było polecieć za 730-750 zł

W zeszlym roku w grudniu kupowalem bilet chyba za 450 PLN i to byla moja
                ostatnia podroz samolotem
                • Gość: Anulka Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:26
                  to juz wiemy dlaczego przestali latać:) mój bilet za 750 + Twój za 450 (jak
                  mniemam plus podatki, hm?) to wiele nie zarobili, a oprócz nas było pewnie
                  jeszcze z 5 pasażerów, bo w tym samolocie zwykle tak....
                  • Gość: Lipski Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:38
                    sek w tym ze 450 to bylo juz z podatkami i z oplatami lotniskowymi :-)
                    ale to byla promocja promocji - takie bilety strasznie ciezko kupic ze wzgledu
                    na restrykcyjnosc taryfy brak mozliwosci jakichkolwiek zmian i w ciagu rejsu
                    takich miejsc za ta cene jest moze 2 moze 4 . Po prostu mialem glupi fart .
                    Wydaje mi sie ze ta destynacja byla bardziej rentowna tuz po wojnie kiedy to
                    bylo troche spraw do zalatwienia i troche ludzi latalo sluzbowo . Sam znam
                    przypadek prokuratora wojskowego ktory latal tam dosc regularnie sluzbowo .
                    Jak widac rynek zweryfikowal wszystko :-))
                    • Gość: Anulka Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:09
                      ja zawsze wiedziałam, że moją przyszłością mundur i czemuż nie poszłam za
                      głosem serca:) nawet samoloty by dzięki mnie taniały, przynajmniej przez jakiś
                      czas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka