Gość: ewe IP: *.nsa.gov.pl 11.10.06, 15:52 Chciałabym pojechać do Chorwacji ale nie mam za dużo czasu wiec byłaby to podróż samolotem- z jakim biurem polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jah Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.10.06, 10:24 po co ci biuro ;]? a jesli chodzi o loty to polecam skyeurope,ale musisz zaczekac do maja bo teraz juz nie lataj do cro.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:17 do Cro nie lata nic, więc ja biuro coś organizuje, charter, etc, to może jest to wyjście. Najtańsz możliwa opcja lotu to przesiadka w Budapeszcie, podróż Malevem (min. 850 zł), ewentualnie można polecieć do Ljubljany LOTem (chyba ok. 1200 zł), a dalej dojechać pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:41 Z tego co sie orientuje zadne biuro nie organizuje pobytow w Chorwacji z przelotem. Polecam wylot z Berlina Schonefeld do Zagrzebia. www.germanwing.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.aster.pl 12.10.06, 19:08 www.gandalftravel.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assia Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:06 To może bardziej odpowiedź na przyszłość bo na przyszły sezon, ale biuro Kontynenty w przyszłym roku wprowadzają zoorganizowane wycieczki samolotem na Chorwację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: samolotem z jakim biurem? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.10.06, 21:17 Ja byłam w tym roku z biurem Gandalf Travel z Łodzi - lecieliśmy do Splitu i mieszkaliśmy w Makarskiej. Było tanio i ok. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
catty_m Re: samolotem z jakim biurem? 14.11.06, 21:09 ja generalnie nie polecam tego biura. jest to loteria - albo trafisz na fajne pokoje i nie bedziesz miec zadnych problemow, albo bedziesz zalowac. wiem ze czesc osob miala swietne warunki, ale moj wygladal tak: zdjecia_z_wakacji.fm.interia.pl/index.html dlatego wlasnie nie polecam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cococo!? Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:07 nie masz racji!!!!!!!!lataja samoloty do cro!!!!!!!np.tanie linie lotnicze i LOT!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:15 Lot ma nawet rejsowe samoloty do Zagrzebia kilka razy w tygodniu przez caly rok . Jak sie dobrze poszpera to mazna naprawde tanie bilety kupic . Entuzjastow ostudze jednak ze z Zagrzebia jest jeszcze w cholere drogi nad wybrzeze a rejsowe polaczenie realizowane jest najczesciej "malym" embraerem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:20 sorry za spóźnienie, ale odpowiadając na dwie wiadomości pod moim adresem: nie lata nic. SkyEurope latało w wakacje, jak pewnie już wszyscy wiedzą, a LOT nie lata do Zagrzebia od lutego tego roku. Wiem, bo sama latałam do tego czasu, a mój ostatni lot był już łączony Zagrzeb-Wiedeń, Wiedeń-Wawa. Faktycznie bilety były tanie, bo można było polecieć za 730-750 zł i faktycznie embraer tam latał. Aktualnie z najbliższych okolic LOT lata tylko do Ljubljany:), a do Zagrzebia najtaniej, najszybciej i najwygodniej można dolecieć Malevem, o ile się orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:17 > lata do Zagrzebia od lutego tego roku. Wiem, bo sama latałam do tego czasu, a > mój ostatni lot był już łączony Zagrzeb-Wiedeń, Wiedeń-Wawa. qrcze faktycznie , samolotem latalem sporadycznie > Faktycznie bilety były tanie, bo można było polecieć za 730-750 zł W zeszlym roku w grudniu kupowalem bilet chyba za 450 PLN i to byla moja ostatnia podroz samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:26 to juz wiemy dlaczego przestali latać:) mój bilet za 750 + Twój za 450 (jak mniemam plus podatki, hm?) to wiele nie zarobili, a oprócz nas było pewnie jeszcze z 5 pasażerów, bo w tym samolocie zwykle tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:38 sek w tym ze 450 to bylo juz z podatkami i z oplatami lotniskowymi :-) ale to byla promocja promocji - takie bilety strasznie ciezko kupic ze wzgledu na restrykcyjnosc taryfy brak mozliwosci jakichkolwiek zmian i w ciagu rejsu takich miejsc za ta cene jest moze 2 moze 4 . Po prostu mialem glupi fart . Wydaje mi sie ze ta destynacja byla bardziej rentowna tuz po wojnie kiedy to bylo troche spraw do zalatwienia i troche ludzi latalo sluzbowo . Sam znam przypadek prokuratora wojskowego ktory latal tam dosc regularnie sluzbowo . Jak widac rynek zweryfikowal wszystko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Do Anulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:09 ja zawsze wiedziałam, że moją przyszłością mundur i czemuż nie poszłam za głosem serca:) nawet samoloty by dzięki mnie taniały, przynajmniej przez jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś