Gość: wHy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:59 Mam pytanko - dlaczego wchodzicie na to forum?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonimowy(a) Re: Dlaczego tu wchodzicie???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:01 bo chce pogadac o cro - proste!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: Dlaczego tu wchodzicie???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:11 A Ty po co tu wchodzisz i zakladasz bezsensowne tematy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Dlaczego tu wchodzicie???????? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.06, 04:24 ty chyba jesteś jakiś agent z WSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wHy? Do Gumisia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 13:43 nie jestem zadnym agentem!!!!!!!!po prostu chcialem zapytac - co w tym zlego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Gumisia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:41 Bo teraz kazdy jest agentem :-) A zagladaju to glownie osoby oczarowane pobytem w Chorwacji . Szukaja czegos co mogloby na chwile pomoc im sie odprezyc i powspominac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manta Re: Do Gumisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:03 Hm....JA tu zaglądam,bo zakochałam sie w Chorwacie i Chorwacji... Interesuje mnie wszystko co z tym pieknym krajem zwiazane :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Gumisia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:11 To na tym forum raczej prawdziwego obrazu Chorwacji nie zobaczysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Gumisia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:57 > www.cro.pl tam jest troche wiecej o chorwacji ale i tak dziel wszystko przez dwa i przyjmuj sama reszte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana11 Re: Do Gumisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:23 własnie odkryłam to forum.studiuje slawistyke:) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Dlaczego tu wchodzicie???????? 10.12.06, 10:35 Po bieżące informacje. Na ten przykład, dokoąd "dociągnęli" autostradę. Szczerze, to ani nie napisałbym tutaj, gdzie w Dalmacji jest najfajniej, ani nie spodziewam się, że ktokolwiek napisze - bo zaraz z przytulnego zakątka zrobi się zatłoczone polskie piekiełko... Odpowiedz Link Zgłoś