IP: *.nj.pl 03.04.07, 18:35
jadę samochodem z mężem i dziećmi 15 i 10 lat na wyspe ciovo w lipcu a
konkretnie druga połowa. czy znajdę na miejscu bez problemu kwatere na 10-12
dni czy lepiej cos wczesniej zarezerwować. interesuje nas Okrug Gornji.
z góry dziękuje za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: mirka Re: CIOVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:15
      w 2poł lipca ja bym wolała rezerwować
      • Gość: zbynek Re: CIOVO IP: *.class145.petrotel.pl 03.04.07, 21:11
        a ja nie.
        • Gość: ASIA74 Re: CIOVO IP: *.nj.pl 04.04.07, 11:26
          :) Dalej niewiem jak mam zrobić ale dzieki za zainteresowanie ;)
      • Gość: EWA Re: CIOVO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:59
        Czy ktos mieszkał w apartamencie Smolcic w Okrug Gornij
    • izabela116 Re: CIOVO 04.04.07, 11:33
      Byłam dwukrotnie z koncem lipca na Ciovo..i w tym okresie radze zdecydowanie
      zarezerwować miejsce.To szczyt sezonu..i fajnego lokum jadąc w ciemno nie
      znajdziesz raczej.Owszem są ludzie z tabliczkami proponujący pokoje ale to
      naogół nie są zbyt ciekawe oferty już nie mowiąc o tym że- co może wydawać sie
      dziwne - ale ceny są niejednokrotnie wyższe niż te które proponuje biuro czy
      pośrednik.Gospodarze w tym gorącym okresie po prostu korzystają ..a ludzie
      zmęczeni podróżą łapią sie na tym że skoro z pierwszej ręki to musi być taniej-
      nic bardziej złudnego.Trzeba uważać,mieć orientacje w cenach..a najlepiej
      zarezerwowac i jechac ze spokojną głową.
      Co innego czerwiec ,wrzesien.Pisze z własnego doświadczenia,znam Ciovo..Okrug
      Gornji polecam jeszcze Slatine -ma piękne plaże...w ogole to uroczy rejon !
      Ja też tam bede po 27 lipca.pzdr
      • Gość: ASIA74 Re: CIOVO IP: *.nj.pl 04.04.07, 11:47
        wielkie dzieki za informacje.Masz może namiary na ciekawą kwatere ew jakies
        biuro podrózy godne polecenia
        • Gość: madzia257 Re: CIOVO IP: *.kaczory.net.pl 04.04.07, 12:54
          Jeśli lipiec/ sierpień to tylko rezerwacja-byłam kilka razy w tym rejonie i
          znam to z autopsji.
          Daj maila podam sprawdzony apart albo pisz na mój
          madzia257@gazeta.pl
          • Gość: ASIA74 Re: CIOVO IP: *.nj.pl 04.04.07, 12:57
            siorka74@tlen.pl będe bardzo wdzięczna
    • Gość: Mary Re: CIOVO IP: 153.19.190.* 04.04.07, 13:13
      Ja byłam dwa razy, raz w lipcu i raz w sierpniu i niegdy nigdzie nie
      rezerwowaliśmy miejsc. Najpierw szliśmy do Agencji Turystycznej, oni wyszukiwali
      wolne kwatery uwzględniając nasze oczekiwania, potem przyjeżdżał właściciel i
      zabierał nas, żeby pokazać kwaterę. Jeżeli nam się nie podobała to w drodze
      powrotnej wchodzilismy do każdego domu i pytaliśmy o wolne kwatery. Oni sami
      między sobą dzwonili do znajomych i szukali. Zawsze znaleźliśmy taką jak
      chcieliśmy. Raz trwało to pół godziny a raz dwie ale się opłacało. No i
      oczywiście trzeba się targować.
      Pozdrawiam.
      Mary

• Gość: Basia Chorwacja Re: CIOVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 20:01
      Witaj,bylismy w ubiegłym roku na tydzień na Ciovo w Arbaniji,jest przepieknie i dlatego jedziemy rownież i w tym roku ale do Okrug Gornij na 14 dni i tą miejscowośc polecam, jest tam przepiekna plaza z palmami, dojeżdżalismy do tej plazy 3km bo,gdzie indziej owszem są plaże ale bardzo kamieniste, tu jest drobny żwirek , ale teraz mamy kwatery 100m od niej.Polecam stronę od Verdana Lekic,jedziemy od niego już 2 raz ,jesteśmy bardzo zadowoleni www.trogir.pl,dogadacie sie z nim przez skype, mówi po polsku, mam konto na zaliczke w banku śląskim jest pewny na 200%, od kilkunastu lat załatwia kwatery dla Polaków,teraz był w Katowicach na targach wczasów,piszę Ci o nim bo wiem że kwatery idą mu jak woda i wierz mi że bedziesz miała bardzo ciężko znaleść coś na miejscu i ja bym sie nie owazyła a jak coś znajdziesz to napewno nie tanio, my mamy kwatery zamówione od grudnia,ps moje gg 1692260 jak bedziesz mieć jakieś pytania to pisz,pozdrawiam Basia
      • Gość: kosmo Re: CIOVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:22
        Ja jade w tym roku pierwszy raz w tamte rejony. Wczesniej bylismy na pagu i na
        Murterze. Własnie zarezerwoałam kwatery w Slatinie (czy jakos tak). Ciesze się
        że chwalicie tamte rejony i juz nie moge się doczekać wyjzadu. Ja znalazłam
        kwatery przez Allegro - zapłacimy za 10 dni 1000 Euro za 6 osób dorosłych i 2
        dzieci, apartament 8 sobowy, ok 100m2 z 3 trzema sypialniami i pokojem
        dziennym. Nie jest to szczególnie tanie ale też nie jest drogo- wydchodzi na
        rodzine po 35 Eur.
        Co do rezerwacji- proponuję wczesniej, jak rozmiałam o wonych terminch to
        okazało się że II połwa lipca i I połowa sierpnia juz zajecta. My jedzieny od
        02-10.07. Jezeli wyjazd z dziecmi to lepiej rezerwować
      • Gość: graszka Re: CIOVO IP: 217.98.25.* 24.04.07, 21:26
        Masz racje Basiu! Tez to znam z własnego doswiadczenia.Gdy w tamtym roku
        załatwiałam apartament u Vedrana w kwietniu to nie było już wielkiego
        wyboru...ale w koncu udalo sie znależc fajny dom, a wczasy były bardzo udane.
        Vedran to istotnie czlowiek pewny, jego dbalosc o klienta od załatwienia
        formalności po sam pobyt jest niewiarygodna,zastanawiałam sie niekiedy jak on
        to robi, tylu gości przyjmuje a potrafi znależc czas dla kazdego- jak jest
        potrzeba.
        Arbanije znam najmniej ale Okrug Gornji polecam!
        W tym roku mnie tam nie bedzie - niestety :-( więc pozdrów ode mnie to urocze
        miejsce i Vedrana oczywiście tez.graszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka