andre47 29.07.13, 12:47 Szukam apartamentów na wyspie Ciovo , Okrug Gurnij . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robin syn Re: Ciovo IP: *.centertel.pl 29.07.13, 14:00 Ciovo to wyspa bezludna ,tam nie ma żadnych apt. Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Ciovo 29.07.13, 14:46 Gość portalu: robin syn napisał(a): > Ciovo to wyspa bezludna ,tam nie ma żadnych apt. dobre , hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Ciovo IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.13, 14:16 Byłem 2 lata temu w ciemno w sierpniu, 3 km do Trogiru, znajdzie się apart. tylko zależy co kto chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasza Re: Ciovo IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 20:06 Hej, możesz jechać i poszukać kwater na miejscu, znajdziesz bez problemu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Ciovo IP: *.prywatni.pl 30.07.13, 10:14 Ciovo to piękna wysepka. Polecam apartamenty na brzegu, z którego widać Trogir: Mastrinka, Slatine, Arbanija. Dojazd z lądu mostem. Nie sądzę abyście mieli problem ze znalezieniem wolnej kwatery, byłam w tamtym roku i stało mnóstwo wolnych pokoi. Mastrnka i Arbanija są ok. dlatego , ze z nich kursuje wodna taksówka do Trogiru (ze Slatine so Splitu) koszt niewielki , a nie trzeba rusząć się samochodem po zatłoczonej ulicy, która biegnie brzegiem wyspy. Ja mieszkałam w fajnej kwaterze , która jest widoczna na booking.com - apartaments salona, polecam. Mogę opisać kwaterkę jeżeli trzeba, choć na zdjęciach wszystko jest widoczne. W razie potrzeby mam namiar na gospodarzy, wtedy jest trochę taniej niż przez bookin.com. W każdym razie sprawdzone. Nie byłam w Okrug, ale powinno być podobnie. Czasem korzystam z portalu Casamundo bądź Novasol, tam można szukać miejscowościami, zawsze byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Ciovo 30.07.13, 10:44 bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi , miło mi :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Ciovo IP: *.prywatni.pl 30.07.13, 11:20 Żaden problem, sama często korzystam z porad dobrych ludzi :) są cenne jeśli ktoś naprawdę wie o czym pisze :) Jeżeli mogę jeszcze jakoś pomóc proszę pytać śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Ciovo 30.07.13, 11:43 andre47! ale ty juz byłeś na Ciovo.To po co teraz rżnąć głupa? Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Ciovo 30.07.13, 15:28 nie interesuj się , dłużej pożyjesz chwalipięto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ciovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 00:00 witam Tą kwaterę prowadzi polsko-chorwackie małżeństwo uleona.com/. akurat mam gości którzy zatrzymali się u mnie na noc wracając z cro. i polecają . Może się komuś przyda namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Ciovo IP: *.opera-mini.net 10.02.14, 21:34 Witam. Potrzebuję informacji o Mastrince. Jadę tam ze znajomymi w cztery rodziny. Są tam jakieś restauracje, lodziarnia dla dzieci czy sklepy? Czy jest tam gdzie pospacerować? Jakie są plaże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Ciovo IP: *.75.85.68-modem.mg.aster.pl 11.02.14, 13:33 Mastrinki nie znam, ale wypoczywałam w Ciovo, 2 km dalej. Plaża żwirkowa. W Mastrince podobnie. Zapływa tam taxi wodne płynące do Trogiru (polecam) Matsrinka ma takie same plaże. czyli główna droga biegnie wzdłuż wybrzeża, trzeba przez nią przejść i jesteśmy nad wodą. Plaże wąskie, bądź miejscami betonowe. Zaplecze restauracyjne w Ciovo było włącznie z supermarketami , a wydaje mi się, że w Mastrince jest to bardziej rozbudowane. Miejscowości ciche, plaże niezatłoczone, piękny widok na Trogir, ludzie przemili. edi Odpowiedz Link Zgłoś