Dodaj do ulubionych

Apartament w Chorwacji dla 3 osób

IP: 46.45.92.* 14.01.13, 16:13
Witam zadam dość prozaiczne pytanie, ma może ktoś namiary na apartament dla 3 osób w tym 16 letnie dziecko wstępnie na Istrii za kwotę do 45 Euro.
Wiem że zaraz dostanie mi się po głowie ze za 45 E to mogę mieszkać w namiocie ale już byłam Cro i wiem że jest to realna cena. Nie chcę jechać w ciemno wolę sobie coś za rezerwować. W zeszłym roku byłam na Ciovo i generalnie takie warunki by mi odpowiadały ale może doprecyzuję:
* bliska odległość do plaży (ok 200-300 metrów) i sklepu.
* miejsce postojowe
* klimatyzacja w cenie
* aneks kuchenny z kuchenką i lodówką
* grill i taras najlepiej z widokiem na morze.
* niewielka odległość do centrum miasta tak jak np Witam zadam dość prozaiczne pytanie, ma może ktoś namiary na apartament dla 3 osób w tym 16 letnie dziecko wstępnie na Istrii za kwotę do 45 Euro.
Wiem że zaraz dostanie mi się po głowie ze za 45 E to mogę mieszkać w namiocie ale już byłam Cro i wiem że jest to realna cena. Nie chcę jechać w ciemno wolę sobie coś za rezerwować. W zeszłym roku byłam na Ciovo i generalnie takie warunki by mi odpowiadały ale może doprecyzuję:
* bliska odległość do plaży (ok 200-300 metrów) i sklepu.
* miejsce postojowe
* klimatyzacja w cenie* aneks kuchenny z kuchenką i lodówką
* grill i taras najlepiej z widokiem na morze.
* niewielka odległość do centrum miasta tak jaz Mastrinki do Trogiru.
* cena ok +/- 45 euro
Będę wdzięczna za namiary tu bąz na maila cos_gdzies5@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Apartament w Chorwacji dla 3 osób IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.13, 16:21
      Rozumiem ,ze warunkiem 45 euro ale obojetnie w jakim terminie
      • lillylive Re: Apartament w Chorwacji dla 3 osób 14.01.13, 18:44
        W czerwcu znajdziesz bez problemu!
        • wislok1 Re: Apartament w Chorwacji dla 3 osób 14.01.13, 18:50
          W czerwcu 16-letnie dzieci chodzą do szkoły.

Za 45 euro dla 3 osób powinno być coś być nawet w lipcu, ale znalezienie czegoś, co spełnia wszystkie wymagania, nie jest łatwe
    • Gość: Ella14 Re: Apartament w Chorwacji dla 3 osób IP: 46.45.92.* 14.01.13, 19:45
      Tak faktycznie nie podałam terminu, chodzi o drugą połowę sierpnia +/- 5 dni. Jeśli ktoś jest zainteresowany apartamentem na Ciovo za takie pieniądze chętnie podam namiary na maila, byłam w zeszłym roku i wbrew temu co czytałam na forum było super.
      • Gość: hypnosa Re: Apartament w Chorwacji dla 3 osób IP: *.waldex.3s.pl 16.01.13, 20:50
        Witam, ja poprosze na szot1@op.pl
        dzieki
    • wakacje_edom.pl Re: Apartament w Chorwacji dla 3 osób 23.01.13, 11:05
      Ella - u nas w serwisie możesz taki znaleźć :) wystarczy, ze zaznaczysz w opcjach wyszukiwania te wszystkie kryteria (taras, grill, widełki cenowe, etc.) i na pewno znajdziesz coś dla siebie :) Po kliknięciu na wybraną ofertę zobaczysz jej zdjęcia, opis, a w wielu przypadkach także rekomendacje osób, które już tam były :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka