Gość: lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 16:55 był ktoś w omisu i może mi podać namiary na jakąś tanią kwaterę..byłabym wdzięczna...może dopisać też jakieś info od siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: omis IP: *.c247.petrotel.pl 14.04.07, 19:39 odradzam tą miejscowość na wczasy - przejście na plażę przez jordankę - główna ulica - jordanka - cały czas zakorkowana - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: omis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:47 Byłem w okolicy, też odradzam, są ciekawsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
labin Re: omis 22.04.07, 18:20 WITAM JEZDZE DO OMISZ 4 SEZON JEST OK PLAZA PIASZCZYSTA JEST CO PO ZWIEDZAC SPORO KNAJPEK CENY SA ROZNE OD 10-15 EU ZA DOBE ZALEZY KTORY MIESIAC JEZELI INTERESUJE INTERESUJE CIE COS WIECEJ NAPISZ PRZESLE CI TEZ PARE ZDJEC MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
periwinkle Re: omis 23.04.07, 13:02 Bylam w Omisu pare lat temu, znalezlismy prywatne pole namiotowe zaraz przy plazy, bylo przepieknie. Z tego co pamietam znajdowalo sie ono na skraju miasta w strone Dubrovnika. Mozna pytac na miejscu, na pewno cos fajnego sie znajdzie. My tak wlasnie jechalismy, szukalismy noclegu dopiero na miejscu i trafilismy idealnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat1 Re: omis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 19:51 labin: prosimy - jeśli tam byłeś to napisz coś więcej o omiszu: knajpy, plaże, ceny itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliusz Re: omis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:28 ODRADZAM OMISZ> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: omis IP: *.chello.pl 23.04.07, 21:28 tez odradzam i czynie to nie pierwszy raz, ale widac ze sa tacy ktorym sie tam podoba no coz.... Odpowiedz Link Zgłoś
tu_nia Re: omis 05.05.07, 22:12 jesli ma sie dziecko to tylko omis, jedna z nielicznych naprawde piaszczystych przy tym szerokich plaz, w wodzie mozna isc i isc i ma sie wode do kolan, nie dla nurkujacych-snurkujacych, fajne splywy rzeka cetinja bliso do splitu-zwiedzanie. ja bylam na kempingu galeb-polecam, profesjonalny z duza wlasna piaszczysta-najlepsza w miescie plaza.www.galeb.hr/main.html Odpowiedz Link Zgłoś