Dodaj do ulubionych

moje zdjęcia z Chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:52
Zapraszam do ogladniecia moich zdjec:
Riviera Makarska ( Brla i Baska Voda 2006 rok )
trekker.ovh.org/index.php?subaction=showfull&id=1179425609&archive=&start_from=&ucat=8&
Wyspa Brac ( Supetar i Bol 2005 rok )
trekker.ovh.org/index.php?subaction=showfull&id=1179425609&archive=&start_from=&ucat=8&
Obydwa pobyty jak najbardziej udane ;) Jesli macie jakies pytania napewno
odpowiem ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: dominik Re: moje zdjęcia z Chorwacji IP: 149.156.31.* 19.05.07, 20:14
      szukam czegoś gdzie mogłbym siedzieć z małym 6 miesięcznym dzieckiem. Nie
      ukrywam, że chciałbym mieć piaszczystą plażę i basen( no nie całkiem). Wybieram
      się samochodem. To będzie mój pierwszy wyjazd do Chorwacji. Będę wdzięczny za
      wszelkie opinie, infromacje, linki, namiary na miejsca, kwatery, ośrodki
      • Gość: Mat Re: moje zdjęcia z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:47
        Jesli chodzi o apartament z basenem to szczerze mowiac nigdy nie mialem ani tez
        nie chcialem miec takeigo. Co do plazy piaszczystej to ciezko w cro ale mysle ze
        z powodzeniem plaze Riviery Makarskiej lub Bolu ( Zloty rog ) beda odpowiednie
        dla Twojego dziecka. Drobne kamyczki sa naprawde przyjemne u bue sprawiaja
        zadnych klopotow dla dzieci. Nie da sie na nich przeciac, skaleczyc itp.
        Napisz cos wiecej, w jakim miesiacu chcesz jechac i do jakiego regionu :)
    • darkoni Re: moje zdjęcia z Chorwacji 19.05.07, 22:59
      widoki zajebiste tylko na plazy jakos pusto nikt sie nie kapie - wykwit glonów
      ,jezowce , rekiny ,czy co??
      • Gość: Mat Re: moje zdjęcia z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 23:17
        bylem we wrzesniu, a zdjecie zostalo zrobione o 9 rano :D Az dziw ze nikogo nie
        bylo :p
        • darkoni Re: moje zdjęcia z Chorwacji 19.05.07, 23:38
          zartuje
          • Gość: heh Re: moje zdjęcia z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 00:02
            wiem wiem , ale sam bylem zaskoczony, gdyz to byl moj pierwszy dzien wakacji a
            ja nigdy tak malo ludzi na plazy nie widzialem ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka