blackines1 22.05.07, 05:46 Czy był ktoś w villi Katarinie na Ciovo? Wybieram się tam w lipcu i chciałabym poznać jakieś opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x men Re: Villa Katarina IP: *.piotrkow.pilicka.pl 07.07.07, 10:19 Jest super ale w Katarinie, nie w budynku obok gdzie nas zakwaterowało biuro podróży easytour. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackines Re: Villa Katarina IP: *.multicon.pl 31.08.07, 09:11 To prawda , vila Katarina to bardzo ładne miejsce . Niestety biuro z Pszczyny Easy Tour (były Damptour) kieruje się niewiadomo jakim kluczem kwaterując jednych gości w pięknej villi, a innych w zagrzybiałych pokojach w sąsiednim budynku - za tą samą cenę !! Kwaterowanie w sąsiednich budynkach nie byłoby jeszcze problemem gdyby ich standard był porównywalny do standardu w Villi Katarinie , niestety ich poziom jest urągający ! Co gorsza płaci się za to tyle samo co za ekskluzywne apartamenty w villi. Odpowiedz Link Zgłoś
blackines_1 Re: Villa Katarina 08.10.07, 08:54 X MAN Jeśli to nie problem , to bardzo proszę o kontakt w sprawie villi Katariny i biura EASY TOUR. Ja również zostałam zakwaterowana w tym czymś co w folderze zostało nazwane "apartamentami". Mój nr. GG : 1336247 Odpowiedz Link Zgłoś