18.07.03, 15:06
Bardziej w imieniu mojej żony.
Czy powszechne na plażach Chorwacji jest opalanie się topless?
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: Topless IP: *.icpnet.pl 18.07.03, 16:03
      Bardzo powszechne.
      • Gość: XXL Re: Topless IP: *.echostar.pl 18.07.03, 20:54
        Gość portalu: Jo napisał(a):

> Bardzo powszechne.

Bardzo powszeche to pezasada.
        Zdarza się.
        Choć widoki w większości mało porywające.
        (to info dla ciebie)
        :-))))
    • Gość: bah7 Re: Topless... IP: ProteriansZgNet:* 19.07.03, 00:50
      buby52 napisał:
      > Bardziej w imieniu mojej żony.
      > Czy powszechne na plażach Chorwacji jest opalanie się topless?

Niestety, albo może 'stety' (?), bardzo powszechne, szczególnie poza plażami
      miejskimi... ;-)))
      Ale jest wiele miejsc, gdzie jeszcze bardziej musisz być czujny, bowiem wiele
      ustronnych zatoczek i pięknych, malutkich wysepek opanowali naturyści... :)
      Chorwacja słynie w Europie z tolerancji plażowej, więc przyjeżdżają tu
      najpiękniejsze kobietki z Europy... :-)))

Pzdr.

bah7
      • Gość: Anka Re: Topless... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 02:31
        Witaj Bahu! Jak tam przyjeżdżają najpiękniejsze kobietki w Europie, to chyba
        mówimy o jakiejś innej Chorwacji, bo ja przez dwa tygodnie widziałam same stare
        torby i wory, bleeeee! I nie przemawia przeze mnie ani złośliwość ani jakaś
        dzika zadrość. Mówię w imieniu swojego ślubnego. Stare pierniki porozkładane
        jak naleśliki, aż obrzydzenie brało! Mimo wyraźnych czasami znaków zakazu dla
        naturystów, instalowali się gdzie popadnie (zazwyczaj pierniki z Niemiec) i
        obnosili ze swoim wyluzowaniem. Bleee, słabo mi, muszę do WC. :)
        • Gość: buby52 Re: Topless... IP: *.dialup.telenergo.pl 20.07.03, 20:52
          Mam w dupie Niemców i inne nacje.chodzi mi po prostu o zwykłe leżenie na plaży
          i nie ingerowanie w to jak jestem ubrany. Jak wrócę z Chorwacji dam głos.
          Pozdrowienia
          Marcin
          • Gość: bah7 Re: Topless... IP: ProteriansZgNet:* 20.07.03, 21:07
            Gość portalu: buby52 napisał(a):
            > Mam w dupie Niemców i inne nacje.chodzi mi po prostu o zwykłe leżenie na
            > plaży i nie ingerowanie w to jak jestem ubrany. Jak wrócę z Chorwacji dam
            > głos.

Unikajcie tylko zgrupowań wścibskich (tekstylnych) Polaków, a będziecie mogli
            czuć się swobodnie na ustronnych, malowniczych chorwackich plażach...

Wiele słońca !... ;-)))

bah7
            • Gość: Anka Re: Topless... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 22:52
              Tu nie chodzi o to czy masz kogoś w dupie czy nie! Ja też mam w nosie, że
              spuchnięte jak balon Polki z jadem w oczach patrzą kiedy opalam się w toplesie!
              I też ma to w dupie! Robię tak od wielu lat. Ale kiedy stary piernik zdejmuje
              gacie nad twoją głową mimo wyraźnego zakazu zdejmowania tychże - wybacz. Słabo
              mi nadal. Wielkiego słońca! Prawdziwie nagiego!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka