buby52 18.07.03, 15:06 Bardziej w imieniu mojej żony. Czy powszechne na plażach Chorwacji jest opalanie się topless? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Topless IP: *.echostar.pl 18.07.03, 20:54 Gość portalu: Jo napisał(a): > Bardzo powszechne. Bardzo powszeche to pezasada. Zdarza się. Choć widoki w większości mało porywające. (to info dla ciebie) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Topless... IP: ProteriansZgNet:* 19.07.03, 00:50 buby52 napisał: > Bardziej w imieniu mojej żony. > Czy powszechne na plażach Chorwacji jest opalanie się topless? Niestety, albo może 'stety' (?), bardzo powszechne, szczególnie poza plażami miejskimi... ;-))) Ale jest wiele miejsc, gdzie jeszcze bardziej musisz być czujny, bowiem wiele ustronnych zatoczek i pięknych, malutkich wysepek opanowali naturyści... :) Chorwacja słynie w Europie z tolerancji plażowej, więc przyjeżdżają tu najpiękniejsze kobietki z Europy... :-))) Pzdr. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Topless... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 02:31 Witaj Bahu! Jak tam przyjeżdżają najpiękniejsze kobietki w Europie, to chyba mówimy o jakiejś innej Chorwacji, bo ja przez dwa tygodnie widziałam same stare torby i wory, bleeeee! I nie przemawia przeze mnie ani złośliwość ani jakaś dzika zadrość. Mówię w imieniu swojego ślubnego. Stare pierniki porozkładane jak naleśliki, aż obrzydzenie brało! Mimo wyraźnych czasami znaków zakazu dla naturystów, instalowali się gdzie popadnie (zazwyczaj pierniki z Niemiec) i obnosili ze swoim wyluzowaniem. Bleee, słabo mi, muszę do WC. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buby52 Re: Topless... IP: *.dialup.telenergo.pl 20.07.03, 20:52 Mam w dupie Niemców i inne nacje.chodzi mi po prostu o zwykłe leżenie na plaży i nie ingerowanie w to jak jestem ubrany. Jak wrócę z Chorwacji dam głos. Pozdrowienia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Topless... IP: ProteriansZgNet:* 20.07.03, 21:07 Gość portalu: buby52 napisał(a): > Mam w dupie Niemców i inne nacje.chodzi mi po prostu o zwykłe leżenie na > plaży i nie ingerowanie w to jak jestem ubrany. Jak wrócę z Chorwacji dam > głos. Unikajcie tylko zgrupowań wścibskich (tekstylnych) Polaków, a będziecie mogli czuć się swobodnie na ustronnych, malowniczych chorwackich plażach... Wiele słońca !... ;-))) bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Topless... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 22:52 Tu nie chodzi o to czy masz kogoś w dupie czy nie! Ja też mam w nosie, że spuchnięte jak balon Polki z jadem w oczach patrzą kiedy opalam się w toplesie! I też ma to w dupie! Robię tak od wielu lat. Ale kiedy stary piernik zdejmuje gacie nad twoją głową mimo wyraźnego zakazu zdejmowania tychże - wybacz. Słabo mi nadal. Wielkiego słońca! Prawdziwie nagiego!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś