maniaczytania 05.08.03, 17:24 Mam pytanie o to, czy ktos tam byl, jakie wrazenia, jakie ceny, jakiem miejsca polecacie? Moze znacie jakies niedrogie kwatery prywatne na poludniu wyspy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jita Re: wyspa Krk 06.08.03, 10:35 Cześć, zajrzyj na nasze-podroze.republika.pl/ W razie dalszych pytań pisz śmiało Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniaczytania Re: wyspa Krk IP: 193.187.38.* 06.08.03, 11:45 Justynko, bardzo dziekuje, juz tam zajrzalam, piekna strona. Mam pare pytan: 1) ktora wyspe bardziej bys polecala na dluzszy odpoczynek (ok.10 dni) Krk czy Pag? (waham sie ciagle miedzy tymi dwoma) 2) moze orientujesz sie jakie mniej wiecej sa ceny noclegow na Krk w okolicach Baski? Z gory dziekuje, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: wyspa Krk 07.08.03, 10:30 To może być problem, nie wiem co preferujesz - spokój, zabawę, knajpki, krajobrazy, plażowanie... Co do cen - przykro mi, ale w tamtych okolicach się nie orientuję A wchodziłaś już na: www.cro.pl/forum/ wyszukiwarka na tym forum może wiele zdziałać Pozdrowienia, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniaczytania Re: wyspa Krk IP: 193.187.38.* 07.08.03, 11:27 Dzieki, Justynko :) Ja bym preferowala miejsce, gdzie nie ma dzikich tlumow, ale gdzie jest jakas baza sportow wodnych i jakies miejsca, gdzie mozna pojsc wieczorem cos zjesc lub potanczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: wyspa Krk... IP: 213.192.80.* 07.08.03, 11:53 Gość portalu: maniaczytania napisał(a): > Ja bym preferowala miejsce, gdzie nie ma dzikich tlumow, ale gdzie jest jakas > baza sportow wodnych i jakies miejsca, gdzie mozna pojsc wieczorem cos zjesc > lub potanczyc. Myślę, że Baśka, która jest jedną z najpiękniej położonych miejscowości w HR, to bardzo dobry wybór : www.tz-baska.hr/ www.hotelibaska.hr/images/big/500x500-Bucunluka-Air.jpg bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: wyspa Krk... 07.08.03, 13:49 Dzieki za wszelkie info, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś