Gość: miroslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 18:53 z marcowego wypadu do SLO, HR, I Bylo chlodno, nawet zimno ale kąpiel marcowa w Adriatyku zaliczona. Bylo swietnie www.olczyk.com/mirek/chorwacja/SLO-Piran_HR-Pula_I-Triest/ Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam diabeł Re: Kilka fotek IP: *.atlas.com.pl 14.03.08, 11:09 Brawo dla ekipy podrózników! Dzieki za relacje. Zawsze mnie denerwowało że jak ktoś ma małe dziecko, to rezygnuje z wakacji czy w ogóle dalszych wypadów o charakterze, powiedzmy, turystycznym czy rozrywkowym. Moje dziecko ma 5 lat i w Italii było juz 5 razy... teraz czas na Chorwację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslaw Re: Kilka fotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 16:13 Gość portalu: sam diabeł napisał(a): > teraz czas na Chorwację! :))) W droge i udanego wypoczynku :) Mateusz jest boski w drodze - długie odcinki pokonujemy w dzień i w nocy ale to dla niego bez znaczenia :) Wyjazd z małym dzieckiem to normalka. Nie można rezygnować bo to szkoda dla dorosłych jak i dla dzieci :) Nie ma się czego obawiać. Oczywiście należy przemyśleć i zabrać niezbędne rzeczy by nie być zaskoczonym :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslaw Re: Kilka fotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 16:22 Gość portalu: sam diabeł napisał(a): > Zawsze mnie denerwowało że jak ktoś ma małe dziecko, to rezygnuje > z wakacji czy w ogóle dalszych wypadów o charakterze, powiedzmy, > turystycznym czy rozrywkowym. Mnie też. Poczatkowo się z lekka obawiałem ale młodzi zdecydowali i tu można zobaczyć jak to wyglądało - fotorelacja - i przeczytać :))) www.olczyk.com/mirek/chorwacja/cro_2007/ Może lepiej najpierw przeczytać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś