Gość: krakus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:35 z zainteresowanymi podzielę się informacjami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d-manek Re: Wróciłem dzisiaj z wyspy Rab 03.07.08, 13:11 Witamy w kraju!!!!Powiedz jak jechales ,czy przez Slowenie?To ze na Rabie jest raj dla dzieci to wiem , a co z doroslymi-chodzi mi o plaze gdzie mozna poplywac.Nadmieniam,ze ja jade do Kamporu na Rabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Wróciłem dzisiaj z wyspy Rab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 17:56 witam, jak jest w Kamporze to Ci nie powiem, ponieważ byłem w Loparze i korzystaliśmy z kompleksu plaż o nazwie San Marino, piasek, płytka i czysta woda + zaplecze. Ceny w chwili obecnej są bardzo wysokie, podstawowych art. spożywczych nawet 100% wyższe niż u nas, ale jest to spowodowane olbrzymią ilością niemców, włochów i austriaków. Do Chorwacji jechałem jeszcze w czerwcu więc ze Słowenia nie było kłopotu, 75 centów i po sprawie, ale za 35 Euro od lipca to lekka przesada za te kilka kilometrów autostrady, więc wracałem przez Węgry i Słowację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Wróciłem dzisiaj z wyspy Rab IP: 213.77.20.* 03.07.08, 15:04 cześć. Powiedz jak wyglada sprawa winiet w Słoweni. Czy je kupowałeś i gdzie sa do nabycia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Wróciłem dzisiaj z wyspy Rab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 17:58 witam, zobacz mój powyższy wpis, nie wracałem przez Słowenię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Wróciłem dzisiaj z wyspy Rab IP: *.crowley.pl 04.07.08, 15:08 za tydzień wyjeżdżam do loparu - co tam polecasz, a czego nie jakieś fajne dzikie plaże - nie bardzxo mi się uśmiecha zatłoczone san marino, przynajmniej nie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś