kozakiewicz.agnieszka 08.10.05, 21:25 Dzień Dobry! nabyliśmy mieszkanie od firmy "Nasza Willa" - lokalizacja ul. Wilanowska i chyba XXI wieku, jeśli czegoś nie pomyliłam. Szukamy przyszłych sąsiadów. Pozdrawiamy serdecznie:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_s_b Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 08.10.05, 22:03 Witam! forum Naszej Willi Wilanowskiej: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=30194 Jestesmy z 4 etapu Pozdarwiam Odpowiedz Link
kozakiewicz.agnieszka Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 08.10.05, 22:08 My etap I ale nie mogę wejść na to forum, czy coś nie tak z adresem? Odpowiedz Link
marta_s_b Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 08.10.05, 22:17 to moze tak: forum prywatne - osiedla i wspolnoty- mazowieckie - Jozefoslaw Wilanowska Pozdarwiam Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 09.01.06, 23:58 witam! cieszymy ze swoich sąsiadow poznamy,prosze przeczytac u pani agnieszkai kozakiewicz,pozdrawiam Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 12.01.06, 22:34 witam. jesteśmy spod 4 z I etapu.witam sąsiadów!!!!spotkamy się chyba w czerwcu :) Odpowiedz Link
a.kardel Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 14.01.06, 20:03 Jestem z 2 etapu interesuje mnie jakie sa szanse na szkole podstawowa w Józefosławiu. Czy ktos z Panstwa zna budzet gminy na 2006 r.Moze tam cos pisza o szkole. Odpowiedz Link
a.kardel Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 14.01.06, 20:07 a.kardel napisała: > Jestem z 2 etapu interesuje mnie jakie sa szanse na szkole podstawowa w > Józefosławiu. Czy ktos z Panstwa zna budzet gminy na 2006 r.Moze tam cos pisza > o szkole. Jeszcze pytanko czy ktos z Panstwa ma dziecko, ktore bedzie wozil do zerowki w okolicach nowego zamieszkania we wrzesniu tego roku. Odpowiedz Link
xxi-wiek Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.10.05, 13:53 pozdrawiamy wszystkich nowych sasiadow z naszej willi. sasiad z drugiej strony xxi wieku kozakiewicz.agnieszka napisała: > Dzień Dobry! > nabyliśmy mieszkanie od firmy "Nasza Willa" - lokalizacja ul. Wilanowska i > chyba XXI wieku, jeśli czegoś nie pomyliłam. > Szukamy przyszłych sąsiadów. > Pozdrawiamy serdecznie:-) Odpowiedz Link
a.kardel Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 13.10.05, 23:41 witam jestesmy z 2 etapu mam pytanko czy nie odczuwa pan niedogodnosci z powodu sieci eletrycznej ktora biegnie w poblizu Odpowiedz Link
xxi-wiek Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 17.10.05, 12:18 kable sa na czas budowy. mam nadzieje nie zapomna zakopac po zrobieniu drogi XXI wieku ;-) Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 00:00 witam ta siec nie przeskadza,ale mozna w ta strone nie patrzec:)no coz wymyslili energetycy....składamy o usuniecie????ciekawe czy to pójdzie drogą do urzędasów....pozdrawiam Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 09.01.06, 23:55 Witam! Nareszczie bedziemy mieszkac w I etapie "naszej willi"tam prawie codziennie zagladam,,gdyz obok mieszka moj przyjaciel,właśnie u niego z góry zrobilem duzo zdjęc na podaszu w stronie budowy(od poczatku,gdzie z ziemi powstaje).Co do budowy na razie sie posuwa,a termin do oddania w/g umowy to wrzesien,lecz tak sie nie stanie ,prosze panstwa duzo wczesniej mysle ze juz na poczatek lipca klucze beda rozdane wszystkim marzycielom.Witam kłaniam wszystkich "NOWYCH KOCHANYCH SĄSIADÓW"i niedługo bedziemy grillowac i obchodzic swoje Święto Przedstawię sie jacek dobrowolski,monika dobrowolska i gromadka dzieci daniel i aneta ,i przyjazny piesek niusia,pozdrawiam Odpowiedz Link
xxi-wiek Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 10:38 Witam Jac444.jest link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30194 do NaszaWilla pozdrawiam Sasiad Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 00:14 Prosze państwa po drugiej stronie mieszkają nasi znajomi,oni wymyslili ta ulice xxI wieku,bowiem jako pierwsi zasiedlili i wystapili do urzędu o wpisie nazw ulic,nie pamietam jakie to byly ulice do wyboru (byly 5),ale gdy naszedł nowy rok czyli 2000-to swietny pomysł zaakceptowali ul.XXI wieku.Nastepnym razem dowiem sie od NICH.to poinformuję wszystkich zainteresowanych...na razie Odpowiedz Link
a.kardel Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 13.10.05, 23:35 pozdrawiamy rowniez kara@9494.pl Odpowiedz Link
rok1975 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 14.10.05, 22:47 Witam Właśnie się przymierzam do zakupu w tej lokalizacji. BArdzo zależy mi na informacji czy: - samoloty które da sie tam zauważyć nie chałasują, czy często przelatują? (brzmi śmiesznie, ale to ważne) - czy sąsiedztwo sieci wysokiego napięcia również nie przeszkadza tym , którzy już się zdecydowali - no i jak tam z telefonem, kablówką i internetem Lokalizacja mi się podoba, ale żona męczy mnie powyższymi pytaniami. Pozdrawiam POTENCJALNYCH sąsiadów. umberto Odpowiedz Link
wojtala89484 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 17.11.05, 22:57 Cześć, witam na forum ! Załapałem się na I-szy etap i czekam na "rozwój wypadków". Pozdrowienia dla sąsiadów, Wojtek i Ela Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 00:04 witam ! pozdrawiamyyyyyyyyyyy z sercem wżięte.....:) Odpowiedz Link
aorg Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 18.10.05, 10:21 Witamy! wczoraj podpisalismy umowe na 5etap. Chetnie przystompimy do Forum. Pozdrawiamy Ania i Rafal Odpowiedz Link
jac444 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 00:06 Gratulacje! witacie w naszym domu,tylko niedoczekamy do was,bo za daleeeekkkoooo do ....was,mam nadzieje ze sie pospieszczycie.pozdrawiam !:) Odpowiedz Link
morelka_28 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 08:27 Witam, My zamieszkamy w VI etapie,oddanie planowane na grudzień 06. Pozdrowienia w mroźny poranek, M Majeczka lub Lenka Odpowiedz Link
kasi5 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 11:52 Witam ,wszystkich przyszłych mieszkańców!! Będę z rodzinką mieszkanką w IV etapie, wczoraj klamka zapadła, podpisanie aktu notarialnego! Odpowiedz Link
marta_s_b Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 13:41 Dzien dobry:) My kupilismy mieszkanie w IVetapie. Forum osiedla jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30194 Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kasi5 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 15:34 Witam sąsiadkę!Będę zamieszkiwać pod piątką,dolny apartament. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
robert78_waw Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 10.01.06, 16:15 Witam wszystkich Ja wraz ze swoją rodzinką kupiliśmy mieszkanie w IV etapie Pozdrawiam Odpowiedz Link
agaseb Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 23.01.06, 23:59 Witamy wszystkich sąsiadów. My załapaliśmy sie na 1 z II etapu. Budowa z tego co obserwujemy posuwa sie dość szybko więc grilowanie może już tak jak ktoś napisał wczesniej lipiec sierpień. Pozdrawiamy wszystkich Agata i Sebastian Odpowiedz Link
lenny39 Re: NASZA WILLA - JÓZEFOSŁAW 27.01.06, 16:37 witam, W jakim etapie? Planujemy nabycie mieszkania 90 m z działka. ale dostepne jest tylko w VII etapie. prosze o informacje ( mail: pasha@interia.pl) Odpowiedz Link