lulibek Re: nowy sklep warzywno owocowy na pętli koło szk 11.02.09, 11:36 Jestem za.Ponieważ byłby konkurencją dla stoiska ,które pewnie na wiosne reaktywuje sie na skrzyżowaniu Kameralnej i Wilanowskiej. A mam nadzieje ze jesli coś powstanie to w ogóle bedzie bezkonkurencyjne pod każdym względem,cen też. Odpowiedz Link
fuchs7 Re: nowy sklep warzywno owocowy na pętli koło szk 11.02.09, 11:56 jezeli bedzie na dobrym poziomie to rewelacja. ale wlasciciel musi zadbac o swierzy towar i mila obsluge. doszly mnie sluchyz e obok ma powstac cos w rodzaju Wiejskiej Chaty- wiejskie wedliny,dobre pieczywo i jakas garmazerka-pierogi i inne. jakby te dwa sklepy byly na poziomie to dla nas bylo by super. Odpowiedz Link
alzos Re: nowy sklep warzywno owocowy na pętli koło szk 11.02.09, 13:36 Dla mnie super. Jakos tylko do mnie nie przemawia połączenie warzywniaka z rybnym, ale może pomysl okaze sie trafiony. "Rybny warzywniak" miał ruszyc dzisiaj rano. Jeszcze w nim nie byłam, ale najpozniej jutro pojde na zakupy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mahony2109 Re: nowy sklep warzywno owocowy na pętli koło szk 11.02.09, 14:09 > co sadzicie o pomyśle. - jeśli nie będzie absurdalnie drogi - jeśli towar będzie świeży - i jeśli obsługa będzie uprzejma albo przynajmniej 2 z 3 powyższych, to myślę, że będzie sukces :) Pzdr. Odpowiedz Link
uzq Re: nowy sklep warzywno owocowy na pętli koło szk 11.02.09, 14:48 a może to będzie sklep własnie tych właścicieli straganu ? tak tylko pytam, nie strzelajcie :) Odpowiedz Link
alzos Byłam w sklepie 11.02.09, 16:45 Z prawej stropny chlodziarka z rybami, sałatkami rybnymi itp. Na wprost warzywniak z calkiem duzym wyborem. Dzis dzialaja pierwszy dzień, wiec wszystko jest swierze. Zobaczymy co bedzie za 2-3 tyg. Ceny bardzo ok. Np. jabłka po 2,8/kg w porownaniu z warzywniakiem obok Auchan po 3,5. Kalafor 6,5 pln, a w Auchan 6,95 pln. Mam nadzieje, że potrzymają ceny na rozsądnym poziomie. Jak wiadomo, chytry traci dwa razy. Ja w każdym bądz razie trzymam za nich kciuki, bo do sklepu mam prawie przez płot. Odpowiedz Link
beatanek2 Re: nowy sklep warzywno owocowy na pętli koło szk 11.02.09, 17:39 Bardzo dobry pomysł, brakuje mi jeszcze sklepiku z art. szkolnymi. Moje dziecko często melduje mi przed szkołą " mamo klej, mamo zeszyt" itp. Trzymam kciuki za nowy sklepik, powodzenia. Odpowiedz Link