malinowa2008 21.06.09, 22:07 OD 1 LIPCA GINEKOLOG W MAL MED NA JULIANOWSKIEJ 88J TEL 22-7111422 W CENIE 45 ZŁ ZA WIZYTE I USG 3D/4D Z NAGRYWANIEM NA PŁYTE CD!!! W CENIE 150 ZŁ!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajulia2 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 22.06.09, 09:10 Polecam komentarze na znany lekarz... Odpowiedz Link
agul86 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 22.06.09, 10:15 a czy ginekolog będzie pzyjmował także na umowie z NFZ? Odpowiedz Link
aakmbr Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 24.06.09, 09:36 mozna prosic o nazwisko/imie ginekologa??? dziekuje a. Odpowiedz Link
malinowa2008 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 26.06.09, 20:12 witam i dziekuje za zainteresowanie, jesli Panie pozwolą odpowiem na pytania za jednym razem i tak, lekarze ginekolodzy na dziń dzisiejszy przyjmować będą w specjalnej cenie 45 zł wizyta, usg 4D 150zł, lekarze przyjmujący to Dr Izabela Chwalibogowska oraza pan Dr Mazurek Wiesław, a także Dr Wiesław Kurach gin-endokrynolog w cenie 65 zł, jesli chodzi o umowe z NFZ to bycmoze uda nam sie podpisac jakis kontrakt na poczatku wrzesnia, do tego czasu jednak beda obowiazywaly ceny jak wyzej. Serdecznie zapraszamy, oferujemy pełen zakres usług ginekologiczno położniczych, w naszym gabinecie mozna tez skozystac z usługi założenia Hormaonalnej wkładki Antykoncepcyjnej, 227111422, 728468270 Odpowiedz Link
jamaisa Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 27.06.09, 14:26 polecam komentarze na znanylekarz.pl i rankinglekarzy.pl ;) Odpowiedz Link
malinowa2008 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 27.06.09, 17:38 Szanowna Pani czemu Pani poleca mi te dwie strony? niebardzo rozumiem, czy chcialaby Pani zareklamować je? znam lekarzy ginekologów i znam rowniez te strony więc niebardzo rozumiem Pani komentarz Odpowiedz Link
jamaisa Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 29.06.09, 15:18 Polecam te dwie strony bo tam można znaleźć info o lekarzach i samemu zdecydować. Poza tym polecam panią doktor Chwalibogowską, korzystałam z jej porad i pomocy i bardzo dobrze na tym wyszłam. Pozostałych dwóch nie znam, a jak nie znam to właśnie szukam opinii na tych dwóch portalach. z pozdrowieniami J Odpowiedz Link
malinowa2008 CENTRUM CHORÓB KOBIECYCH W JULIANOWIE 30.06.09, 21:34 SZANOWNE PANIE WŁĄŚNIE DZIŚ WJECHAŁ DO NAS APARAT USG Z WERSJĄ O PROGRAMOWANIA 3D/4D SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! 7111422 PONADTO WIZYTA U GINEKOLOGA JEDYNE 45 ZŁ A ZWYKŁE USG 80 ZŁ SERDECZNIE ZAPRASZAMY, C Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 03.07.09, 08:56 Gratuluję "pięknego" banneru, który tylko oszpeca nasz budynek. Odpowiedz Link
elkej Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 08.07.09, 12:05 fakt, takie "banery" to dobre były na poczatku lat '90 ale mineło 20 lat i biznes w polsce juz dawno nabrał troche kultury i takie banery to raczej antyreklama. warto wydac 300-500 PLN na coś z odrobiną gustu. Odpowiedz Link
kaligraff Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 08.07.09, 12:46 Odbiegając od tematu... jak ocenianie tą przychodnie? Z góry dziękuję za każdą opinię. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 12:29 Nie polecam. Pielęgniarki nieuprzejme. Jedynie młody lekarz, nie znam jego specjalizacji, ale młody i wychowany. Co do usług jakie świadczą to nie mam zdania. Odpowiedz Link
malinowa2008 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 21:37 dziekuje ze pania/pana uwaga skupila sie na tych banerach, oczywiscie nie sa one super a nawet i nie sa dobe pod zadnym wzgledem oprocz tego ze mialy przykuc uwage przejezdnych osob, byc moze na pania zadzialaly niezbyt zachecajaco ale sa osoby i to dosc spora liczba ktora z zaiteresowaniem zajzaly do nas i skorzystaly z naszych uslug, oczywiscie ze baner zostanie w niedalekim czasie zmieniony, natomiast nie ma to nic wspolnego z jakas kultura, prosze zwrocic uwage na reklame pasty do zebow gdzie plute jest do umywalki, czy do tej firmy tez pani wyslala informacje o kulturze przekazu? mysle ze nie, niemniej jednak ciesze sie ze posiwecila pani czas na to zeby wypowiedziec sie na ten temat szkoda tylko ze w taki sposob, byc moze na drugi raz zamiast pisac w taki sposob poradzila by nam pani jak moznaby zareklamowac tego typy informacje pozdrawiam i zapraszam jednak do zapoznania sie nasza oferta Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 12:31 Mam pytanie - kiedy zostanie usunięty banner reklamowy wiszący między słupami. Owe słupy wchodzą w obszar naszej działki. Może ja wywieszę na państwa oknach moje ręczniki i gacie?? Taka reklama... Odpowiedz Link
daimosik Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 12:36 Droga Iwona, żądasz od nich rzeczy, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 14:55 A za tym wszystkim (apteką i przychodnią i mieszkaniami dla czeczenów) stoi nasz "kochany" starosta... Odpowiedz Link
daimosik Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 15:43 iwona.wz napisała: > A za tym wszystkim (apteką i przychodnią i mieszkaniami dla > czeczenów) stoi nasz "kochany" starosta... mnie przez caly czas zastanawia kwestia wynajecia lokali socjalnych, cos mi w tym smierdzi... Odpowiedz Link
malinowa2008 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 10.07.09, 21:30 pani iwono,wiem ze jest pani przeciwna naszej działalnosci i ze pisze pani skargi na nas do sanepidu, mam jednak nadzieje ze kiedy podupadnia pani na zdrowiu i bedzie zmuszona skorzystac z naszych usług , zmieni pani zdanie o przydatnosci naszej przychodni, na dzien dzisiejszy bardzo proszę pania o spotkanie, poniewaz mysle ze wypisywanie na forum takich rzeczy swiadczy tylko i wylacznie o pani braku kultury, chetnie porozmawiam z pania na tematy ktore pania niepokoja. i mam jeszcze jedna propozycje zamiast walczyc z wiatrakami i podkładac nam Świnie, moze lepiej naprawde byłoby podejsc do sprawy jak dorosły czlowiek a nie wszedzie wszczynac awantury i wypisywac bzdury o tym kto jest niemily a juz napewno niewypowiadac sie na tematy o ktorych niema pani pojecia takich jak ocena swiadczonych usług, bardzo proszę o ujawnienie sie(choc wiem pod ktorym numerem Pani mieszka) i zapraszam pania na rozmowe w cztery oczy o sprawach ktore pania bola, pozdrawiam i czekam na pani wizyte unas w przychodni Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 11.07.09, 23:25 Oooo, to ciekawe, że donoszę na Państwa do sanepidu... może troszkę przesadza pan/pani. Mieszkań w naszym budynku jest 29, z czego 3 pod działalność gospodarczą Malinowa. Sąsiadką to jestem, a jakże, ale dla moich sąsiadów, a nie dla niechcianej działalności gospodarczej, o której kupując mieszkanie w 2007 roku, nie mieliśmy pojęcia... Względem spotkania, to gościłam u Państwa dwukrotnie bez potrzeby korzystania z usług medycznych. A panie z recepcji ... no niekoniecznie chciały pójść na kompromis odnośnie furtki. No cóż, przychodni można wszystko, mieszkańcowi już niestety nic. Na pewno się spotkamy, gwarantuję. A co do mojego zdrowia, to akurat są inne, ciekawsze przychodnie, które świadczą usługi na wystarczająco wysokim poziomie i nie wywieszają prześcieradeł wymazanych sprayem między słupami. Ujawniłam się chyba wystarczająco, aby mogli Państwo z tego uczynić pożytek... bo mi nie brak wychowania, tylko sił na tolerowanie państwa w naszym bloku, który nie jest przystosowany pod usługi pod żadnym względem. A nie myśleli Państwo żeby może zrobić sobie osobne wejście do przychodni bez potrzeby chodzenia po klatce schodowej? Tak samo odgrodzenie apteki od części mieszkalnej byłoby wskazane. Jakie to szczęście, że nie mieszkam od ul.Julianowskiej :D Yupii Pozdrawiam super serdecznie. Peace with u Odpowiedz Link
malinowa2008 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 12.07.09, 13:36 Pani Iwono, szkoda mi na Panią czasu, niepwiem zeby bylo milo pisac z Pania ale więcej niemam ochoty z Pania polemizować bo polemizować moge z kims na poziomie, zegnam Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 13.07.09, 09:31 Tak to jest, jak się nie potrafi rozmawiać z drugim człowiekiem. Tudzież boi się poruszać na forum niektóre tematy. Generalnie miało być pięknie, cudowny spokojny budynek na peryferiach, cisza, spokój, a wyszło jak zawsze... Thanks to Siwik & Dębek. Jesteście wielcy... Odpowiedz Link
ronin3003 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 12.08.09, 21:56 Tak czytam to forum i aż nie do wiary. Typowa Polska metalnosc jak komuś się powiodło to trzeba go z.....ć i zniszczyć. Powiem tak mieszkam niedaleko przychodni dzięki że ktos wpadł na powysł bo na tej naszej wsi to nic nie ma. Byłem w przychodni kilka razy i wszzystko jest ok ( z wyjatkiem upierdliwej sąsiadki ) lekarze ok ( po kilku wizytach cała moja familia zyje ) leczę tam dziecko i nigdy sie nie zawiodłem. Czepiacie się byle czego baner jak baner myślę że lepszy niż Pani gacie. Ludzie dajcie sobie na luz nikt nikogo nie okrada nie bije więc w czym problem. Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 13.08.09, 09:36 Cudowna reklama zniknęła. Chyba jednak coś było na rzeczy skoro Sanepid nakazał przeniesienie gabinetów do innego lokalu... A upierdliwa sąsiadka...nie zazdroszczę jej ciągłego tłuczenia drzwiami i pracowników przychodni wychodzących zaczerpnąć świeżego powietrza z substancjami smolącymi pod jej oknami. Te lokale nie były sprzedane na użytek komercyjny, i jak kupowałam mieszkanie to nie spodziewałam się, że pan Malinowski zamiast na villanovej wywali przychodnię jednak u nas. A apteka, nie przeszkadza mi, ale personel ciągle wciska ten sam lek przeciwbólowy. Podobno przymierzają się do apteki 24h... Odpowiedz Link
maciek_jozek Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 18.08.09, 23:19 Ta Iona to chyba jednak potrzebuje pomocy lekarskiej,tylko winnej przychodni.Słyszałem że Tworki się dla Pani nadają......A po drugie kto myśli o spokoju przy fabryce po....na babo....Setki samochodow już nie przeszkadzają???? Odpowiedz Link
boroworo Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 19.08.09, 12:37 Co do Pani Iwony, to można tylko współczuć, gdyż obecność w bloku często odwiedzanej przychodni lekarskiej może być bardzo uciążliwe dla zwykłych mieszkańców. Ale stało się i obawiam się, że walczenie z sąsiadami w fartuchach lekarskich skazane jest na niepowodzenie. Znając życie na pewno nie uda się ich usunąć z bloku. Wzajemne obrażanie się prowadzenie typowo polskich wojenek nie ma żadnego sensu i wyrządzi wszystkim same szkody. Z drugiej strony przychodnia powinna zrobić coś żeby zrekompensować mieszkańcom straty związane z prowadzeniem tego typu działalności gospodarczej. Może jakieś przyzwoite rabaty na usługi i na leki ;) Ja osobiście pozytywnie oceniam działalność tej placówki. Kilka razy korzystałem z usług internisty w ramach NFZ, zadzwoniłem o 9:00 rano, na 12:00 miałem termin, dojazd 5 minut, na miejscu nie musiałem czekać, wizyta 15 minut, powrót 10 minut, bo zahaczyłem jeszcze o aptekę. Dla mnie rewelacja. Wszystko udało się załatwić w niecałe pół godziny. Sposób w jaki zostałem przyjęty i kompetencje pani dr oceniam bardzo pozytywnie. Największe opory jakie miałem przed zrobieniem pierwszej wizyty, to była niewytłumaczalna dla mnie dysortografia i fatalna stylistyka użytkownika malinowa2008, który reklamuje przychodnie na forum. Dla mnie i dla moich sąsiadów działa to odstraszająco, a nie zachęcająco. Jednak bliskość geograficzna przychodni mnie przekonała i nie żałuję wyboru. Gdyby tylko użytkownik malinowa2008 bardziej wziął sobie do serca uwagi forumowiczów, byłoby jeszcze lepiej. Wystarczy pisać w Wordzie, który sam poprawia błędy i następnie kopiować tekst na forum. Trzy kliknięcia myszka więcej i po sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
keriaczek Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 19.08.09, 22:16 Do przychodni chodzę z małym dzieckiem. Jak dla mnie wszystko jest ok., a personel uprzejmy, uśmiechnięty. Przede wszystkim jednak umiejscowienie przychodni w Józefosławiu sprawiło że tam się zapisałam. A sam budynek- no cóż droga Pani Iwono- Jak dla mnie to on właśnie się nadaje na działalność komercyjną. Jest przy samej drodze i chyba, nie ubliżając nikomu kto tam kupił swoje M, najbrzydszy w całej okolicy. I jeszcze jedno do Malinowa2008- gratuluję pomysłu z przychodnią na naszej wiosce. Myślę że wszyscy na tym korzystamy. Odpowiedz Link
malinowa2008 Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 19.08.09, 22:18 dziekuję pani bardzo izapraszam do ewentualnej pomocy lekarskiej 24H na dobę (jednak tego nie życzę) pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję Odpowiedz Link
iwona.wz Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 11.09.09, 10:27 Lepszy taki paskud niżeli ładny budynek przy wysokim napięciu :) Odpowiedz Link
miszkowce_dwa Re: GINEKOLOG I USG 3D/4D 11.09.09, 09:25 Uprzejmie proszę administratora o usunięcie tego ogłoszenia z powodu złamania Regulaminu Forum cytuję: "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. " Odpowiedz Link