Dodaj do ulubionych

Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:50
Byłam ostatnio w biurze w Zabrzu przy ul. Sienkiewicza aby zapytać się o
firsty na lato. Interesuje mnie Grecja - ze względu na Olimpiadę. A w tym
biurze Pani mi mówi, że TRAMP TRAVEL tak jak i inni padł. Czy to prawda????
Obserwuj wątek
    • elinida Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? 13.01.04, 12:30
      Hmmm.... szczerze mowiac to jeszcze na Sylwestra byla organizowana przez nich
      impreza do Grecji... a strona internetowa informuje, ze wkrotce juz oferta na
      lato... Takze sama ciekawa jestem.
    • Gość: Tramp Travel Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 20:32
      Witamy serdecznie wszystkich naszych klientów i agentów współpracującących z
      naszym biurem. Uprzejmie informujemy, że obecnie przygotowany został dla
      Państwa katalog na sezon 2004. W niedługim czasie pojawi się on w naszych
      biurach oraz najlepszych biurach agencyjnych w całej Polsce. Zawiera szereg
      propozycji i atrakcji, które staraliśmy się ze szczególną dokładnością dla
      Państwa przygotować. Zapraszamy również do nowo otwartych biur - oddziałów w
      Warszawie na ul. Świętokrzyskiej 36 oraz w Krakowie na ul. Długiej 27 (otwarcie
      wkrótce).
      Szanowna Pani Kasiu - autorko listu, w celu uzyskania informacji na temat Pani
      wyjazdu zapraszamy do kontaktu z centralą biura w godzinach 09.00 - 17.00 pod
      numerem 033/ 828 19 80, 828 19 80 gdzie uzyska Pani najbardziej adekwatne
      informacje.
      Korzystając z okazji składamy wszystkim naszym klientom życzenia pomyślności w
      Nowym Roku 2004.
      Zarząd Tramp Travel.
    • Gość: Bodgan Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 20:45
      Ja tam nie wierzę w takie zapewnienia. Tak samo zapewniał nas własciciel
      ALADYNA, SDS, potem BIG BLUE a na końcu EL GRECO. Też zapraszali do swoich
      nowo otwieranych oddziałow w całej polsce, też zapewniali że jest wszystko OK.
      Przekręcieli wielu ludzi i wzieli kasę.
      A TRAMP jak nie padł to na pewno padnie. Ale najpierw właściciel musi zrobić
      bardzo tanią promocję by ściągnąć od ludzi pieniądze żeby potem móc zwinąć
      interes.
      Boguś kochający inaczej
    • change Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? 14.01.04, 11:48
      a może by tak przed pisaniem podobnych bzdur jakoś sprawdzić te informacje? hę?
      teoretycznie bankructwo grozi każdej firmie, skąd ten dziwny upór, że akurat ma
      to być biuro podróży?
      ciekawe jakie mielibyście miny, gdybyście się z forum dowiedzieli, że Wasza
      firma upadła? hehe :)
      • Gość: Kasia Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 14:39
        Change. Ty pewnie pracujesz w TT Co? he he he
    • Gość: HOHO Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: 213.17.131.* 02.02.04, 12:45
      Sa ich reklamy w wyborczej na nowy sezon, a poza tym remontuja lokal i
      otwieraja nowe biuro na ul. Dlugiej w Krakowie - bardzo dobry punkt.
      Wiec chyba istnieja, nie?
    • Gość: Boguś Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 23:04
      Najgorsze biuro. Dziadowstwo. Nie polecam nikomu. Biuro dla biedoty która jest
      głupia i daję się rolować i nie stać ich na inny wyjazd. Jakościowo biuro
      reprezentuje bardzo niski poziom
      • Gość: TRAMP TRAVEL TRAMP TRAVEL ODPOWIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:59
        BYĆ MOŻE PANA BIURO PROPONUJE IMPREZY DLA VIP-ÓW, EXTRA WYSOKA PÓŁKA,
        SZUKAJĄCYCH LUKSUSÓW. TRAMP TRAVEL PRZYGOTOWUJE IMPREZY DLA KAŻDEGO TURYSTY,
        KTÓRY OCZEKUJE WYSOKIEGO STANDARDU ZA DOBRĄ CENĘ.
        PRZEDE WSZYSTKIM SZANUJEMY KAŻDEGO KLIENTA, KTÓRY PODRÓŻOWAŁ LUB BĘDZIE
        PODRÓŻOWAŁ Z NAMI.
        NIEŁADNIE JEST NAZYWAĆ KOGOŚ BIEDOTĄ LUB GŁUPIM NIE MAJĄC DO TEGO ŻADNYCH
        POWODÓW.
        PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z NASZYM KATALOGIEM, KTÓRY JASNO OKREŚLA WYSOKI STANDARD
        IMPREZ. ZATEM DROGI KOLEGO ŻYCZYMY POWODZENIA W TWOJEJ SPRZEDAŻY.
        • Gość: Boguś Re: TRAMP TRAVEL ODPOWIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 08:30
          heheh
          Stek bzdur
          A co było z wizami przez serbię w zeszłym roku. Kto kogo robi w balona?
          Wizy w Serbii zniknęły a Tramp Travel pobierał od ludzi tę opłatę. Wcześniej
          nazwał ją opłatą za przejazd przez terytorium w/w kraju. I co w zamian za 20
          Euro opłaty oferował. Marny obiad tam i z poworotem, który jabyś sam kupił to
          zapłaciłybś max 5 EURO. I to jest ta uczciwość !!!
          Jak trzeba będzie to opiszę jak było na miejscu w grecji. Jaka jest różnica
          między niby rzetelną i uczciwą informacją w Polsce a jak to wygląda już na
          miesjcu.
      • Gość: l.m. Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: 212.244.185.* 12.02.04, 13:55
        Pomimo, iż miałem wiele zarzutów co do obsługi ze strony TT zwłaszcza
        rezydentek, które były nieprofesjonalne i uważały, że też są na urlopie a nie w
        pracy, warunków w hotelu, braku ciepłej wody przez tydzień pobytu, to uważam
        dwutygodniowy urlop z wyżywieniem , przelotem za cenę ok. 1500 zł za udany.
        Może nie jestem zbyt wymagający, ale za te pieniące czego wymagać. Wczasy w
        kraju są w wielu przypadkach droższe. Są oczywiście oferty biur dla osób takich
        jak Ty, który pławisz się w luksusach i cena dla Ciebie nie gra roli, są także
        dla takich jak ja, którzy chcą wypocząć w ciekawym miejscu, niekoniecznie w
        pierwszej klasie, a co do "głupiej biedoty" to nie będę komentował bo szkoda
        słów (zbyt "wysoki" intelekt jak dla mnie). Nie zapominaj, że w kraju tym żyją
        nie tylko baronowie ale też przeciętni ludzie, studenci dla których takie
        oferty otwierają drogę do zwiedzenia interesującyc miejsc za nieduże pieniądze.
        A co do biura, to poziom jest naprawdę bardzo niski i z tym się zgodzę.
        Pozdrawiam!
        • Gość: EtalTravel Re: Czy TRAMP TRAVEL też zbankrutował? IP: 62.233.163.* 12.02.04, 17:39
          Takie bzdury o tym upadku ktoś rozdmuchuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka