Dodaj do ulubionych

Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 11:52
Czy ktoś był w tym hotelu? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara 27.01.10, 19:13
      A moze zrezygnuj z Amudary, kurort z elektrownia niezbyt korzystny dla
      wypoczynku.W poblizu tyle innych miejscowosci;ale wybor nalezy do
      ciebie.
      • simon_r Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara 28.01.10, 09:51
        oj tam... Ammoudara nie taka zła jeśli się ją potraktuje jako tanie miejsce do nocowania.
        Elektrownia też tak znowu bardzo nie przeszkadza... plaża mi osobiście przypomina trochę to co można napotkać w okolicy Brzeźna w Gdańsku zresztą popatrzcie Zdjęcie plaży w Amoudarze.
        Ammoudara jest niezłym miejscem wypadowym do zwiedzania środkowej i wschodniej Krety.
        • grekan Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara 28.01.10, 10:33
          Wybor wolny, to tylko uwaga.Ja np. preferuje dzikie plaze, inni
          przyhotelowe, z parasolami, lezakami lub przy basenie.Elektrownia nie
          taka straszna, ale po co....?
          • simon_r Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara 28.01.10, 13:05
            grekan napisał:

> Wybor wolny, to tylko uwaga.Ja np. preferuje dzikie plaze, inni
            > przyhotelowe, z parasolami, lezakami lub przy basenie.Elektrownia nie
            > taka straszna, ale po co....?

na dzikie plaże tak czy inaczej trzeba dojechać
            elektrowni w nocy nie widać

po co??... bo to jedna z najtańszych opcji na dostanie się na Kretę.

Jak może wiesz ja też osobiście raczej unikam takich miejsc ale pewne argumenty
            za Amoudarą istnieją. Generalnie uważam, że właśnie Amoudara w przypadku wyjazdu
            z BP, jeśli ktoś jest nastawiony na ziwdzanie, jest lepszym wyborem niż jakaś
            np. Malia z bardziej wypasionym hotelem ale za to dwa razy droższa i nędznie
            skomunikowana z resztą wyspy.
        • wakacjenakrecie Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara 03.04.10, 15:29
          Witam serdecznie, jeżeli mają państwo ochotę spędzić wakacje na ślicznej i
          mitycznej wyspie Krecie to serdecznie zapraszam na portal, który stworzyłem z
          myślą o tanim i przyjemnym wypoczynku, można tam znaleźć wiele ciekawych
          informacji o wyspie, zdjęcia, oferty hoteli, oraz dużo innych cennych wskazówek
          odnośnie Krety. Moja rola w tym przedsięwzięciu jest taka aby zorganizować
          państwu wakacje których nie zapomną państwo jeszcze przez długi czas po powrocie
          do domu, mam tu na myśli wakacje zaprojektowane indywidualnie, specjalnie dla
          państwa, od pobytu w niedrogich a zarazem bardzo przyjemnych apartamentach po
          luksusowe hotele rozmieszczonych po całej wyspie. Na państwa życzenie mogę zająć
          się organizacją wypoczynku od początku do końca, oferuję pomoc w wyszukaniu
          biletów lotniczych z Polski i Niemiec na Kretę, transfery z lotniska, wynajem
          samochodów które mogą być odebrane zaraz po lądowaniu, wycieczki objazdowe,
          itp.. Po więcej informacji serdecznie zapraszam na portal
          www.wakacjenakrecie.com

Dziękuję i Pozdrawiam
          Zapraszam na "Wakacje Na Krecie"
          www.wakacjenakrecie.com
          www.wakacjenakrecie.pl
    • neronka Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara 28.01.10, 12:17
      Skromny, nieduży, rodzinny hotelik.
      Pokoje bardzo przeciętne, jedzenie też. Miły właściciel Manolis.
      Dobre położenie, do plaży trzeba przejść przez ulicę i teren dużego hotelu.
      Elektrownia jest wodna i nie smrodzi.
      • Gość: tomek Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara IP: 199.67.203.* 10.02.10, 19:43
        No włąsnie, też mam zamiar wybrac sie na początku sierpnia do lili
        studio.Napiszcie jak tam wyglądają pkoje a przede wszystkim
        łazienki.Daleko do plaży jest?A jak ten basen w hotelu?Z góry dzieki
        za odpowiedzi
        • Gość: scrab Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 18:46
          Ja wybieram się większą paczką do Lili od 15.08. Czytałem te wypowiedzi i myślę,
          że nie jest tam źle. To co z tego że elektrownia jest , przynajmniej prądu nie
          zabraknie, a w łazience się nie mieszka tylko załatwia co trzeba. Byłem parę
          razy w różnych miejscach od Grecji po Turcję i na 6 miejsc w 4 z nich nie miały
          żadnych przesłonek pod prysznicem( hotele od 3 do 4 gwiazdek), po co zresztą jak
          jest tak gorąco , ze zaraz wszystko wysycha. Czytam różne posty i widzę , że u
          części ludzi objawia się syndrom narzekającego Polaka, niestety. Narzeka w
          robocie, w domu, jeszcze potrafi truć na wakacjach. Grunt to dobra zabawa i
          metaxa ot co. Pozdro dla wszystkich.
      • gonzo44 że co? 10.02.10, 22:19
        neronka napisała:

> Elektrownia jest wodna i nie smrodzi.

wodna ??? a jakaż to Amazonka ją zasila ? że nie smrodzi - może?,
        ale po cóż te kominy?

to kwestia gustu - wprawdzie tylko widok, którego można nie
        dostrzegać wracając z imprezy o 5-tej nad ranem z Hersonissos 30 km
        dalej...

ja jednak w A. bym nie chaciał, i każdemu to mówię: Kreta jest
        absolutnie wspaniała, ale - jeżeli możesz wybierać - to wszędzie,
        ale nie w Amoudarze.

prawdą jest oczywiście, że można tych kominów nie dostrzegać - do
        Knossos niedaleko, na płaskowyż tyż... mnie te kominy jednak rażą.

ja wiem, że kominy niczym nie grożą, ale pod nimi czar pryska.
    • Gość: scrab Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 18:51
      A i jeszcze jedno mi się przypomniało. Jak ktoś w tamtych okolicach wykupuje ALL
      to za to powinno się zapłacić powyżej 4000 zł za osobę minimum. Wtedy to jest
      ALL a nie podróbka. Wiem co mówię. Naciąłem się parę razy na takie okazyjne ALL
      a potem niestety żałowałem. Wolę więc teraz zapłacić tylko pobyt ze śniadaniem a
      ALL sam sobie zrobię i rodzinie też i taniej mnie to wyjdzie proszę mi wierzyć.
      Na wakacje nie jedzie się tylko po to żeby żreć niestety. Alkohol rozcieńczany
      też kijowo smakuje niestety lepiej kupować co się chce i gdzie się chce . Tyle w
      temacie.
    • Gość: masz Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 23:21
      Elektrownia jest zasilana mazutem.Budowali ja pod koniec lat
      siedemdziesiatych Polacy.Po co ogladac kominy na wakacjach?
    • Gość: Kuba Re: Lili Studio - Grecja / Kreta / Amoudara IP: 87.204.108.* 04.04.10, 12:27
      Amudara jest świetna jeśli chodzi o zwiedzanie i rozrywki. Lili
      studio w porządku. A elektrownia jest przereklamowana;) Jak jedziesz
      samochodem to nie pomylisz zjazdu bo po kominach widać że Amudara ;)
      -----
      Last minute i nie tylko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka