madzik285 03.02.10, 14:27 Witam, wybieram się do hotelu Chrispy World,jeśli ktoś tam był, będę bardzo wdzięczna za podzielenie się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Hotel Chrispy World-Chania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:28 Też się zastanawiam nad wyjazdem w to miejsce. Na wakacje.pl można poczytac opinie, ale powiem szczerze, że im więcej szukam i czytam, tym większy mam mętlik w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Hotel Chrispy World-Chania IP: *.acn.waw.pl 17.02.10, 21:52 Byłam tam we wrześniu 2009 przez 2 tyg. Chętnie odpowiem na konkretne pytania...Pozdr. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
madzik285 Re: Hotel Chrispy World-Chania 20.02.10, 01:02 Ufff..jak dobrze,ze sie ktos odezwał.Nie licze na luksusy ale prosze ogolnie napisać jak i co tz.jakie pokoje,jakie jedzenie,czy sam hotel jest sympatyczny.Wiem,ze to raczej spokojny hotel na uboczu.Jade z dziecmi 8lat i 1,5roku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzik285 Re: Hotel Chrispy World-Chania 20.02.10, 01:13 Czytając rózne opinie faktycznie mozna "dostac do głowy".Jedni pisza super,fajnie a inni ze okropnie.Ile ludzi tyle opini.Mam nadzieje,ze P.Agata rozwieje moje obawy...a może i nie;-)Jeszcze raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś