IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.09.10, 18:32
Wrocilem z Mykonos i napewno pojade znowu za pare miesiecy bo kocham to miejsce. Jesli ktos ma jakies pytania to dawac.
Obserwuj wątek
    • Gość: swinka Re: Mykonos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 22:31
      Zorganizowany wypad czy samemu zalatwiales/las? Jakie linie lotnicze i za ile jesli samemu?
      • Gość: osiolek Re: Mykonos IP: 193.169.205.* 14.09.10, 02:59
        Ja zawsze sam sobie organizuje bo nie ufam biurom podrozy ;-)
        Lecialem czeskimi liniami do Aten z przesiadka w Pradze [bilet w dwie strony w promocji 600zl w dwie strony] Zostalem na 3 dni w Atenach co by zaliczyc te ich ruiny ;-). Pozniej poplynalem promem z Aten na Mykonos [bilet 60 Euro w dwie strony] Prom plynal 5,5h ale szybko minelo. Najgorzej bylo z hotelem. Mnie udalo sie znalezc za 80 Euro za noc za dwuosobowy, tanszego nie bylo. A trzeba przyznac ze hotel byl super, tylko 8 pokoi prowadzony przez rodzine. Lodowka, klima, TV...Ale trzeba rezerwowac z bardzoo duzym wyprzedzeniem bo najtansze hotele w sezonie znikaja odrazu. Jedzenie na wyspie nie jest drogie. Salatka grecka 6 Euro, spaghetti 11 Euro. Mozesz sie zywic gyrosami za 2,5 :-) ale ja nie moglem tego przelknac. Teraz jade na Wielkanoc. Podobno niesamowite przezycie, procesje, domy strojone kwiatami no i nie ma turystow. No a najwazniejsze ze hotele poza sezonem sa bardzo tanie. Ja zarezerwowalem za 55 za noc za dwuosobowy [hotel wypas z basenem i jacuzzi]. Polecam!
        • wtopek nie jest drogo??? 14.09.10, 07:37
          Na Kos czy Rodos sałatka to wydatek rzędu 3-3,50 euro, spaghetti 5-6 euro.

Niedrogie jedzenie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka