Gość: ULA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 00:03 CZY WARTO WYKUPIC. CZY LEPIEJ JESC NA MIEJSCU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super_malwina Re: CYPR- WYZYWIENIE 14.04.04, 13:06 Lepiej wykupić, bo na miejscu ceny są kosmiczne. Przeciętnie obiad w knajpie kosztuje ok. 5 - 7 funtów cypryjskich, czyli z 40 - 50 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: CYPR- WYZYWIENIE IP: 213.25.149.* 15.04.04, 12:18 popieram, mnie podczas pierwszego pobytu jedzenie na miejscu zrujnowało, w sklepie wszystko kosztuje powyżej 1 funta cypryjskiego, około 8,00 zł, nawet zapałki. Lepiej wykupic z wyzywieniem szwedzki stół. Ja niestety nastepnym razem miałam kolacje w tawernie serwowane i była to porażka gastronomiczna, ale były to tanie wczasy w Larnace, więc może dlatego pozdrawiam Jola Cypr jest cudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHUPACABRA Re: CYPR- WYZYWIENIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 14:21 W Triadzie zaoferowano mi śniadania i obiado-kolacje za 420 zł za 7 dni. Mam w planie kilka prywatnych wycieczek w związku z czym mam obawy że z kilku posiłków nie będę miał możliwości skorzystać (wczesne wyjazdy, późne powroty). Mam pytanko czy warto wydać te 420 zł czy lepiej żywić się na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś