Gość: jasiek IP: 212.180.165.* 23.12.10, 21:41 Witam, Proszę o opinieo hotelu holidays in evia - jak wygląda,jakie warunki, coś o all inc - czy jest bez ściemy, jak z podróżą do Aten promem/autobusem. DZięki - Wesołych świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dosia Re: holidays in evia 3* all IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 01:29 Byłam w tym hotelu w 2009, było OK. Wszystko tak, jak na stronie hotelu. Fajne baseny (jeden z morską wodą), piękny teren, jedzenie super, a najlepsze animacje (których normalnie nie znoszę). Ja do Aten nie jeździłam, zwiedzałam je wcześniej, nie wiem jak z dojazdem. Jeśli masz jakieś konkretne pytania jeszcze chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: holidays in evia 3* all IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 15:19 Witam Przebywalismy tam w czerwcu 2010 Hotel- troche pózny Gierek Wyzywienie , napoje trunki ok(2 bary all inklusive) Animacje rewelacyjne zespół 2 basenów- jeden przy restauracji rozbudowany- drugi przy plazy ze słona woda dośc głeboki Pilot z Itaki P. Agata bardzo profesjonalna( mieszka na stałe na evii ok 5 km od Hotelu Co do Aten wg mnie najlepiej dojechać autobusem rejsowym Ktel a potem poruszać sie metrem.Nie trzeba brać wycieczki z biura. Natomiast warto jeszcze z biurem lub wypozyczyć auto- zobaczyć Meteory - Ateny wysiadaja Odpowiedz Link Zgłoś