Dodaj do ulubionych

Rodos-Primasol Sunrice - 23.05

IP: *.icpnet.pl 31.01.11, 22:19
Decyzja podjęta. Lecimy 23.05 z Poznania. Czy ktoś wybiera sie w tym terminie?
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Rodos-Primasol Sunrice - 23.05 31.01.11, 22:46
      ja nie
    • Gość: nelly123 Re: Rodos-Primasol Sunrice - 23.05 IP: *.man.poznan.pl 01.02.11, 11:42
      O, ja może z rodzinką też ten hotel wybiorę. Proszę powiedz mi wybierasz się z dziećmi??
      Bo je generalnie szukam czegoś pod kontem dziecka i im więcej szukam tym mniej zaczyna mi sie wszystko podobać :((( Co spowodowało że Ty wybrałaś ten hotel??

Aha i co ważne, jeżeli zdecyduję sie na ten hotel to tez w tym terminie co Ty:)))
    • reabek mikaela 01.02.11, 14:29
      podziel się prosze po powrocie na forum wrażeniami po pobycie w tym hotelu! :-)
      ja wybieram się tam z dzieciakami 13.06 i ciekawa jestem Twoich opini :-)
    • Gość: Mikaela Re: Rodos-Primasol Sunrice - 23.05 IP: *.icpnet.pl 02.02.11, 17:12
      Wybrałam go ponieważ poleciła mi go konsultantka z Grecosa. Ponoć była tam przez 2 tygodnie i była zadowolona. Mam do niej zaufanie, bo już kilka razy moja firma organizowała przez nia wycieczki i zawsze byli zadowoleni, więc myslę, że tym razem nie bedzie inaczej. Atutu, blisko piaszczysta plaża, basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, animacje, tylko pewnie w maju jeszcze ich nie będzie. Mała odległość od Lindos i prawie przy Pefkos, a czytałam że to mała klimatyczna grecka mieścina i czegoś takiego szukałam. Wcześniej zatanawiałam sie nad miejscowością Kolumbia, ale zrezygnowałam, bo według opini, zbyt turystyczne i brudne miasto. Tak więc zobaczymy. Pierwszy raz będę w Grecji, więc zobaczymy. Byle pogoda dopisała bo jedziemy trochę wcześnie (23.05). Napewno napiszę po przyjeżdzie
    • padmek Re: Rodos-Primasol Sunrice - 23.05 15.02.11, 14:02
      Cześć,
      być może ja wtedy polecę (+ 1). Czekam na kilka informacji i wieczorem mam bookować
      w TUI-Poznań lot na Rodos, ale w piątek 27.05 (przelot PZN>RHO i KOS>PZN wycenili na
      1.100 zł, szukałem coś tańszego, ale na razie nie znalazłem).
      Jeżeli to Wasza samodzielna imprezka, to proszę o maila o szczegółach: linia, cena, itp.
      Pozdraw. Piotr (padmek@interia.pl)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka