missundaztood 23.04.04, 09:14 Cześć, czy Ktoś z Was był może w tym hotelu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: Kos-Iberostar Hippocrates 23.04.04, 13:38 Nie byłam w tym hotelu, ale wybieram się też do hotelu z sieci Iberostar na Kretę. Jest taka stronka na której możesz sobie zrobić wirtualną podróż po tym hotelu. Wejść na stronę: www.iberostar.com/ A póżniej wybierz swój hotel. Super zabawa :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Kos-Iberostar Hippocrates IP: *.mech.pg.gda.pl 26.04.04, 10:10 Ja byłam obok w hotelu Iberostar Kos Bay View. Do kompleksu należą 4 hotele Panorama, Kos Bay View, Hippocrates i otwarty od tego roku Kipriotis Maris. Hippocrates jest z nich najstarszy, ale przez to otoczony bujną roślinnością. Polecam zwiedzenie hoteli poprzez www.iberostar.com. Ja przed wyjazdem tak oglądałam i w rzeczywistości wygląda to nawet lepiej. Ogólnie komleks fajny, tylko daleko od centrum, co dla mnie akurat jest zaletą, ale niektórym może przeszkadzać. Co konkretnie Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś