Dodaj do ulubionych

Hotel w Analipsi

IP: *.unknown.vectranet.pl 21.02.11, 12:08
Cześć! Chcę w tym roku wybrać się z narzeczonym na Kretę. Zdecydowaliśmy się na kurort Analipsi. Chcemy polecieć z alfastarem ponieważ w zeszłym roku zorganizowali nam naprawdę fajne wakacje w Tunezji. Ale przejdźmy do sedna, nie wiem na który hotel się zdecydować - Europa Beach czy raczej Cretan Filoxenia. Ten pierwszy ma więcej gwiazdek, ale temu drugiemu też nic nie brakuje tak jak patrzyłam na zdjęcia. Może ktoś z forumowiczów był w którymś z nich? Nie ukrywam, że bardzo ułatwiłoby mi to wybór, chciałabym żeby ktoś mi pomógł, bo mój mężczyzna niestety jest zobojętniały na tego typu sprawy, dużo pracuje i mówi, ze wybór pozostawia mnie.
Obserwuj wątek
    • flaxa Re: Hotel w Analipsi 17.03.11, 15:18
      Hotel Europa Beach jest bardzo przyjemnym miejscem. Do plaży bliziutko, jakieś 50 metrów. Ogólnie 4 gwiazdki, stylowa recepcja, restauracja, snack bar, lobby bar, bar przy basenie, kącik internetowy, wypożyczalnia samochodów, a nawet wypożyczalnia rowerów! Poza tym lekarz na życzenie. 2 baseny: jeden z woda morską ,drugi słodkowodny, dla dzieci brodzik i mini plac zabaw. Na plaży trzeba było płacić za leżaki, przy basenie oczywiście nie. Kuchnia bardzo smaczna, pokoje czyste, bardzo fajnie urządzone z klimatyzacją. Generalnie nie drogo, okolica bardzo przyjemna. Obsługa miła, uśmiechnięta. W cenie mieliśmy m.in. aerobic, tenis stołowy, siatkówkę, koszykówkę, piłkę wodną. Zapisaliśmy się na kurs nurkowania. Z czystym sumieniem mogę polecić.
      • Gość: gość Re: Hotel w Analipsi IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 19:42
        niech zgadnę, z Alfa Starem byłaś ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka