Dodaj do ulubionych

Który hotel- Kos, Rodos

IP: *.spray.net.pl 24.02.11, 18:55
zależy nam na bardzo dobrym hotelu, przy piaszczystej plaży z atrakcjami dla dzieci - córka 2,5 l.
pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 10:39
      szukasz w katalogu, ewentualnie na stronie biura, potem sprawdzasz opnie w necie np. na holidaychcecku i wybierasz, to proste. Panie w biurach też po coś tam siedzą :)
    • Gość: kas Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 12:22
      >zależy nam na bardzo dobrym hotelu, przy piaszczystej plaży z atrakcjami dla dzieci - córka 2,5l.

No i co z tego???

• Gość: boco Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.spray.net.pl 25.02.11, 14:00
        kas, szkoda Ci, czy co?, jak masz udzielać takich odpowiedzi, to nie odzywaj się wogóle
        • Gość: kas Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:40
          niby co?

Chodzi o treść. Zalaży mi... i co??? jakieś PROSZĘ, poradźcie, czy co?
          Jest masę tego typu pytań i wystarczy się choć trochę wysilić i poszukać, a nie z żądaniami "dawać mi tu gotowe na tacy i spadać"
          • tacomabelle Re: Który hotel- Kos, Rodos 25.02.11, 14:54
            Forum jest po to, aby zadawać rozne pytania ćwoku, i tak się składa, że na forum bywają ludzie którzy mogą się podzielić swoimi opiniami z wyjazdów i hoteli.

Bywają też na forum ćwoki, które nic nie wnoszą do tematu, natomiast kreują się na wyrocznię w temacie kto co i jak powinien pisać.

Mała, napisz do mnie na adres gazetowy, to coś ciekawego zaproponuję dla was i waszej coreczki.
            • Gość: turysta Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:37
              a panie w biurach to po co siedzą ? to jest ich praca, doradzać, proponować, nie sądzisz ?
              • Gość: realista Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.02.11, 20:04
                1. Czemu panie? Równouprawnienie jest :)
                2. W biurach chodzi o to, żeby sprzedać to z czego się ma najwiecej zysku.
                3. Siedzi taki nierzadko w biurze podrózy i wychodzi na to że w Grecji nie był, w Hiszpanii tylko w Barcelonie, w Turcji w Stambule itd. A tam dokad jeżdża ludzie najczesciej to "on nie lubi". A biura zamiast ludzi wyszkolić to początkującego za niewiedzę wypier..., więc rotacja, co roku nowy, pyta się człowiek - a jak z lastami we wrześniu bylo w zeszłym roku - co roku ta sama spiewka, że pracuję od tego roku i nie wiem.
                4. Przez zasmiecanie forum dyskusjami o "formalnosciach" naprawdę trudniej coś konkretnego przez opcję "szukaj" znaleźć. Bo da się w "szukaj" "dobry hotel na Rodos" i nie znajdzie sie konkretnego nic poza dyskusją. Przez to sie mnoży wątki, nastepny powód do krytyki - mnożenie i tak w koło Macieju.
                5. Kryteria dobrego hotelu - dobrze by miał co najmniej 4,0 (na 5) na wakacjach.pl, co najmniej z 7,5-8 na zoover, **** na tripadvisor. To działa.
                6. Kwestia piaszczytej plazy - na Kos omijaj Psalidi i w ogole to co na wschód od miasta Kos), na Rodos - zach. cześc wyspy (czyli to co na zachód od miasta Rodos).
    • Gość: Frankie Re: Który hotel- Kos, Rodos IP: *.elektrosat.pl 03.03.11, 22:41
      Mistis Blue Domes Resort na KOS - mnóstwo zabaw dla dzieci i animacji, z tego co wiem, dzieciaki w ogole mają tam za darmo pobyt, szczególnie takie małe. sprawdz sobie gdzies w necie ten hotel, zobaczysz,czy ci sie bedzie podobac
      • wtopek Re: Który hotel- Kos, Rodos 04.03.11, 08:31
        W większości hoteli dzieci do 4-6 lat nie płacą za pobyt. NIe jest więc to taka rewelacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka