Dodaj do ulubionych

Lekarz - Kreta

19.05.11, 09:19
Wybieram sie na Krete w tym roku. Jestem w 4 msc ciazy, gdzie mam sie ew. udac gdyby cos niepokojacego sie dzialo? Czy do prywatnego ginekologa mozna sie tak z miejsca umowic?
Bede w ok Chania.
Mam oczywiscie nadzieje ze nic zlego dziac sie nie bedzie, ale bede duzo spokojniejsza wiedzac co i jak :-)
Obserwuj wątek
    • jacek1f Storczyku, czy jedziesz prywatnie, czy z biurem? 19.05.11, 09:27
      Jesli z biurem, to masz opieke rezydenta, i co jak co, ale maja dobre kontakty z lekarzami, wiec sie nie przejmuj;

Generalnie na Krecie jest dobra, prywatna opieka - poniewaz panstwowa zawsze byla gorsza nawet od naszej:-), tzn nie pod wzgledem fachowosci, ale terminow, dostepnosci. Juz dawno poszli w dobra prywatna.
      W dodatku to nie jest mojesce gdzie lekarz moze byc malo znany.... to rodzinna i klanowa Wyspa i "się wie i się zna", zatem jakosc jest musikiem. Jka lekarz chce przezyc:-)

Jezlei jedziesz prywatnie i nie mozesz liczyc na ewentualna pomoc i posrednictwo biura, to odezwij sie na priva - mam kilka rad.

pozdrawiam
      • storczyk79 Re: Storczyku, czy jedziesz prywatnie, czy z biur 19.05.11, 09:41
        dziekuje za odp. Jade z biurem ale nie z Polski, hmmmm ale chyba beda tam mieli jakiegos rezydenta....nie wiem... No ale fakt jak sie nawet na recepcji w hotelu spytam to powinni pomoc :-)
        • jacek1f a, jezeli w dodatku hotel, to spokojnie. 19.05.11, 11:19
          Jezlei chcesz sie zabezpieczyc dodatkowo, to napisz do Gosi ze strony
          www.creteteam.pl/
          Ona siedzi na Krecie pare lat, i tam rodzila synka tez:-) to dowiesz sie wszystkiego z pierwszej:-) reki.
          pozdrawiam
    • krainaksiazek.pl Re: Lekarz - Kreta 19.05.11, 12:33
      storczyk79 napisała:

> Wybieram sie na Krete w tym roku. Jestem w 4 msc ciazy, gdzie mam sie ew. udac
      > gdyby cos niepokojacego sie dzialo? Czy do prywatnego ginekologa mozna sie tak
      > z miejsca umowic?
      > Bede w ok Chania.

To będziesz w najlepszym miejscu :)
      W Chanii jest prywatny szpital z doskonałą opieką ginekologiczną. Właścicielem jest Manoysos Kapakis, tel. +302821045420 (do sprawdzenia, taki mam w komórce, ale potrzebowałem 10 lat temu...)
      Adres: N.Foka 3 (w centrum).
      Jak potrzebujesz więcej szczegółów, to napisz do mnie: tomek(at)krainaksiazek.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka