Dodaj do ulubionych

Rodos-hotel Sirene Beach

IP: *.net.stream.pl 22.05.11, 07:42
Lecimy tam 3.06. Mało jest informacji w wyszukiwarce o tym hotelu.
Czy ktoś z Was tam ostatnio był i może ten hotel opisać.

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Sama na pewno też podziele sie nimi po powrocie.
Tynka
Obserwuj wątek
    • Gość: rodos_fan Re: Rodos-hotel Sirene Beach IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.05.11, 21:43
      w samym hotelu nie bylem, polecam szukac na:
      tripadvisor, zoover, holidaycheck, wakacje.pl/hotele,
      proponuję zajrzec na wątek: zachodnie wybrzeże Rodos
      okolica spokojna, ale blisko miasta Rodos;
      piękne morze;
      idąc w stronę Rodos - piękne "tarasy" skalne
      • Gość: kjkk Re: Rodos-hotel Sirene Beach IP: *.89.83.131.static.crowley.pl 31.05.11, 15:02
        Byłam ale w 2005, od tamtej pory chyba zmienił się na 4 *, przyjemny, plaża w miare OK choć bardzo ruchliwa ulica dzieli ją od hotelu, auper położenie - spacerkiemm do miasta Rodos - trasa piękna !! widokowo - skalnymi "tarasami" nad morzem.
        • scorpio1956 Re: Rodos-hotel Sirene Beach 17.06.11, 15:21

Właśnie dziś z tego hotelu wróciłem. Żadnych zastrzeżeń. Hotel SUPER. Z pokoju piękny widok na cudowne, lazurowe morze i Turcję. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa profesjonalna. Nic dodać , nic ująć.
          Polecam.
    • Gość: Balian z Ibelinu Re: Rodos-hotel Sirene Beach IP: 194.42.116.* 17.06.11, 15:28
      wikimapia.org/#lat=36.4314776&lon=28.2019794&z=18&l=28&m=b
      od 3:03 widać go w prawym dolnym rogu www.youtube.com/watch?v=vujTh_fp3Oo&feature=related
      www.youtube.com/results?search_query=sirene+beach&aq=fpozdrawiam
      • tikupb Re: Rodos-hotel Sirene Beach 19.06.11, 12:09
        czy w tym hotelu prowadzone sa animacje i czy w soboty sa wieczory greckie,dzieki za odp
        • scorpio1956 Re: Rodos-hotel Sirene Beach 19.06.11, 17:50

Tak, w tym hotelu są prowadzone 3 razy w tygodniu animacje.
          W soboty jest wieczór grecki.
          Raz był to sam 4-osobowy zespół taneczny, a w następną sobotę ten sam zespół z zespołem śpiewającym greckie utwory. Świetny był młody muzyk grający na buzuki.
          pozdrawiam
          • tikupb Re: Rodos-hotel Sirene Beach 19.06.11, 22:12
            dzieki za info,i jeszcze jedno jest tam personel z polski bo z j angielskim to u nas cieniutko,pozdrawiam serdecznie
            • scorpio1956 Re: Rodos-hotel Sirene Beach 20.06.11, 07:38
              Z porozumieniem nie ma zadnego problemu.
              Grecy dużo rozumieją po polsku. Poza tym w restauracji praktyki mają 2 dziewczyny z Technikum Gastronomicznego z Bytomia. W barze w hotelu rozlewa drnki przesypatyczna Ania , też z Polski, a w barze przy basenie pracuje Rosjanka.
              No problems !!!
              Pozdrawiam
              • tikupb Re: Rodos-hotel Sirene Beach 20.06.11, 10:07
                ok to fajnie ja tez jestem z Bytomia, jaki ten swiat maly,dziekuje za info i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka