Dodaj do ulubionych

POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 13:07
jade z rodzina do Kolimbii i chcialambym wiedziec jak jest naprwawde z ta pogoda, bo strony o
pogodzie donosza, ze np. w zeszlym roku srednia temp. na Rodos w dzien to 20-22 stopnie. To
wcale nie lepiej niz u nas. Rany... sweter mam brac? a moze bikini zostawic w domu???? Bardzo
prosze o relecje jak tam moze byc rzeczywiscie w czerwcu. Np. na Krecie jest teraz ok. 20 C a tu
czytam post, ze ktos wrocil i jest 28-30C.
Obserwuj wątek
    • czarodziejka1 Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? 18.05.04, 13:15
      Mamma, nie wiem gdzie Ty to wyczytałaś, ale zapewniam się, że w czerwcu na
      Rodos jest już b. ciepło. Czasami maj jest kapryśny, ale to kwestia 2-3 dni i
      później wszystko wraca do normy. Obecnie na Rodos temperatura idzie w górę. Za
      3-4 dni będzie już ok. 24 C. A co do ubiegłego roku (2003)to w miesiącu czerwcu
      na Rodos w dzień temperatury wahały się od 24 do 32 C, w nocy od 18 do 25 C.
      Więc nie panikuj i się nie martw :) Ja też lecę na Kretę 4 czerwca i będzie
      super pogoda. Zapewniam Cię!
      • Gość: mamma Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 13:20
        dzieki czarodziejko. wyczytalam w portalu NBC weather i na Weather Underground
        (www.wunderground.com), ale moze im chodzilo o pogode pod ziemia, hi hi
        Ja juz nie moge wytrzymac w tym zimnie, stad ta panika. Ciepla trzeba.
        jeszcze raz dzieki
        • betinka8 Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? 18.05.04, 13:24
          ja panikowałam w ubiegłym roku bo wyczytałam tam gdzie i Ty że w maju jest 19
          stopni a okazaŁO SIĘ PIĘKNIE...
        • czarodziejka1 Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? 18.05.04, 13:28
          Na Kretę i na Rodos jeżdżę od 1999 roku i jeszcze ani razu pogoda mnie nie
          zawiodła :) Może raz, w 2001 roku na Krecie byłam w pierwszej połowie maja i
          niestety miałam sztormową pogodę przez 3 dni :( Ale kiedy jeździłam na
          przełomie maja/czerwca, w czerwcu i we wrześniu pogoda była jak drut!
          • Gość: ewa Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 18:01
            Jeszcze raz dzięki CZarodziejko za pamiętnik z Rodos :))))
            • Gość: mamma Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 18:28
              pamietnik z Rodos?? ja bardzo prosze o namiary, bo z przyjemnoscia przeczytam przed wyjazdem i
              wogole. pozdrawiam
              • czarodziejka1 Re: Do Mamma :) 19.05.04, 09:08
                Gość portalu: mamma napisał(a):

> pamietnik z Rodos?? ja bardzo prosze o namiary, bo z przyjemnoscia przeczytam
                p
                > rzed wyjazdem i
                > wogole. pozdrawiam

Mamma, bardzo chętnie podzielę się z Tobą moimi osobistymi wrażeniami z Rodos,
                ale podaj mi swój adres mailowy lub napisz do mnie na czarodziejka1@gazeta.pl
                Serdecznie pozdrawiam :)
    • Gość: bea Re: POGODA Poczatek czerwca na Rodos . ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:37
      cze?ć mamma, a kiedy jedziesz? bo ja tez jade z rodzinka do kolimbi - 14.06.
      pozdraiwam
      • Gość: mika Ja tez na Rodos IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 21:13
        ja z kolei jade 18czerwca, hotel EL Vita, miejscowosc Lothiarika.
        • Gość: bee Re: Ja tez na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:12
          hmmmm nie wiem gdzie to jest ale Rodos duże nie jest:) może gdzieś sie na
          siebie natkniemy hehe
          powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka