Dodaj do ulubionych

egli hotel

IP: *.dynamic.mm.pl 13.10.11, 20:48
Proszę o opinie na temat tego hotelu , położonego w Kato Stalos . Planuję przyszłoroczne wakacje i "wpadł" nam w oko ten hotel , cena przystępna , tylko czytałam kilka recenzji - niestety jestem przerażona . Pocieszam się tym , że oceny te były sprzed kilku lat . Bardzo proszę o Wasze opinie i spostrzeżenia na temat tego obiektu .
Pozdrawiam
Aneta34
Obserwuj wątek
    • Gość: stba Re: egli hotel IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 21:10
      Witam , byłam dwa lata temu w Egli-Kato Stalos. To nie jest hotel tylko apartamenty. Standard taki sobie ,dla mniej wymagających.Właściciel obiektu bardzo miły ,można u niego kupić oliwę, raki i wino własnej produkcji.Mile wspominam tamte wakacje.
      • Gość: Aneta34 Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 16.10.11, 09:59
        Dzięki . Nie orientujesz się , czy Egli Studios to to samo co Kurmulis Studio? Ze zdjęć wychodzi , że tak .
        Standart nie musi być "exclusive" , aby czysto było i "przyjaźnie' .
        Coś więcej o najbliższej okolicy? Dojściu do plaży? Jakieś dyskoteki (mam DUŻE dzieci)?
        Byłaś na własną rękę , czy z biurem podróży?
        Pozdrawiam
        • Gość: stba Re: egli hotel IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 14:06

witaj ,
          studio Egli sąsiaduje ze studiem Kurmulis .Oba apartamentowce mają wspólny dziedziniec i mały basen.Studia Kurmulis chyba mają lepszy standard bo mieszkali ta zagraniczni goście, w Egli sami Polacy. Apartamenty Egli są dwupoziomowe, piętro- sypialnia i łazienka, dół to duża kuchnia.
          - do plaży kawałek drogi, z górki.Gorzej z powrotem
          -Kato Stalos -spokojna mieścina, po rozrywkę można udać się do Chani albo do Platanias
          Wszędzie dojeżdżają autobusy .W okolicy dużo sklepików i tawern.Polecam ci tawernę Maria"s-mijasz ją po drodze na plażę.Wczasy miałam wykupione w biurze podróży.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Aneta34 Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 16.10.11, 18:00
            Dzięki bardzo .
            Plaże płatne? Jaki koszt autobusu do Chani? O której ostatni powrotny z Chani?
            Pozdrawiam
            • Gość: stba Re: egli hotel IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 18:58
              -Plaże są bezpłatne
              -cena[tegoroczna] biletu do Chanii 1,7 euro
              -autobusy kursują co pół godziny
              -na przystanku trzeba machać by autobus się zatrzymał
              -jak autobus jest pełny to nie zatrzymuje
              -nie pamiętam godz. odjazdu ostatniego autobusu, na dworcu w Chanii jest rozkład jazdy
              • Gość: Aneta34 Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 16.10.11, 19:45
                Stokrotne dzięki .
                • Gość: Aneta34 Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.11, 11:33
                  Jak ktoś ma jakieś osobiste na opinie na temat w/w to ja nadal reflektuję . Apartament już zaklepany .
                  Pozdrawiam
                  • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 16:28
                    Witajcie . Zastanawiam się nad apartamentami w Egli , proszę o jak najwięcej opinii na temat tego pensjonatu .
                    Dziękuję i pozdrawiam .
                    h
                    • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.11, 16:38
                      Nie znacie? Nie byliście?
                      A może tak powymądrzać się? Policytować kto droższe "All" wykupił?
                      Pozdrawiam
                      h
                      • Gość: stba Re: egli hotel IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 18:42
                        witaj helios ,
                        studia Egli miał kiedyś Rainbow-tours ale zrezygnował. Duże ,znane biura nie mają ich w ofercie. Być może dlatego mały odzew na twój anons.Byłam w tych apartamentach dwa lata temu.Ap.skromny ,czysty ,wyposażenie ok .Miły właściciel,można u niego kupić winko i super oliwę.Jedyny mankament to to,że dość daleko do plaży.
                        • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.11, 21:43
                          Dzięki stba .Na plażę to "na piechtę" , czy może jakiś "pekaesik" ? Jak wygląda plaża , piaszczysta jak na folderach? Jak basen przy pensjonacie ?- pewnie rzadko będziemy korzystali , ale skoro jest ... , są jakieś leżaki przy nim?
                          Pozdrawiam
                          h
                          • Gość: stba Re: egli hotel IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.11, 18:44
                            -na plażę tylko na piechotę
                            -plaża piaszczysta
                            -basen malutki ale spoko,można się ochłodzić
                            -u właściciela można kupić winko i oliwę własnej produkcji
                            -jest tam kameralnie i swojsko
                            -jakby co to mogę podesłać fotki
                            • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 12.11.11, 20:05
                              Bardzo chętnie i dzięki za info . - monikaw70@vp.pl
                              Pozdrawiam
                              h
                              • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 13.11.11, 20:31
                                Dzięki za śliczne fotki i proszę o jeszcze .
                                h
                                • andy67a Re: egli hotel 14.11.11, 11:00
                                  ....a ja nie dziękuję , bo do mnie nie dotarły... :(
                                  .... ale może jeszcze dotrą....:)
                                  • andy67a Re: egli hotel 15.11.11, 10:08
                                    Witam , no i dotarły !!! Dziękuję bardzo !!!
                                    Pozdrawiam
                            • andy67a Re: egli hotel 13.11.11, 16:22
                              Mogę i ja się o te fotki uśmiechnąć ? Jeśli tak , to na " andy67a@gazeta.pl " poproszę .
                              Dzięki i pozdrawiam serdecznie , andy .
                      • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 25.03.12, 16:38
                        Powitano . Może jednak ktoś coś skrobnie ?
                        Pozdrawiam
                        h
                        • Gość: helios Re: egli hotel IP: *.dynamic.mm.pl 23.06.12, 20:09
                          Powitano . Może jednak ktoś coś skrobnie ?
                          Pozdrawiam
          • Gość: krzysztof Re: egli hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 16:16
            Wypożyczał ktoś auto w Stalos , czy lepiej w Chani?
            Jak , tak ogólnie ,oceniacie pobyt w Stalos?
            Bardzo proszę o opinie .
            krzysztof
        • Gość: aga69 Re: egli hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.12, 09:29
          Był ktoś już w tym hotelu w tym sezonie? Bardzo jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń z hotelu , okolicy i tak wszystkiego po trochu .
          Pozdrawiam
          aga
          • Gość: aga69 Re: egli hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 16:53
            a może jednak ktoś był ?
    • andy67a Kurmulis Studios 17.10.11, 11:33
      Witajcie , my zarezerwowaliśmy właśnie nasz dwutygodniowy pobyt w przyszłe wakacje u Hariego . Recenzje na booking.com ma całkiem nie złe , ale faktycznie ten drugi (egli) nie ciekawe . Opinie i spostrzeżenia bardzo mile widziane ,odnośnie i Studios i okolicy .
      andy
      • andy67a Re: Kurmulis Studios 30.03.12, 10:04
        Witam , tak tylko się przypominam , jakby co komu się przypomniał .
        Pozdrawiam
        andy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka