chiara76 31.05.04, 15:42 Pamiętam, że zaraz ruszasz na podbój Krety, pamiętaj o mnie i notuj, co warto zobaczyć w okolicach Panormo. Pozdrawiam i życzę super wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: Do Czarodziejka1 01.06.04, 12:11 Witaj Chiara :) Oczywiście wszystko będę skrupulatnie notować :) Wylatuję już za 3 dni i nie mogę się doczekać. Samolot mam o 11:55 z Warszawy. Planuję jeszcze tego samego dnia wybrać się do Panormo i zrobić rekonesans okolicy. A w sobotę do Rethymnon aby wykupić sobie 3 wycieczki w Klados Travel. Sprawdzam codziennie pogodę i jest coraz lepiej, czyli cieplej. W przyszłym tygodniu już tylko słońce i czyste niebo. Mam nadzieję, że woda w morzu też się ociepli i będzie można popływać :) Jak wrócę, to zaraz zdam sprawozdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Do Czarodziejka1 01.06.04, 12:16 super super, ale Ci zazdroszczę (oczywiście pozytywnie). Wybadaj, jeśli możesz, gdzie najlepiej się wybrać na jakąś romantyczną kolacyjkę z pysznymi słodkościami:) Odpowiedz Link Zgłoś