Dodaj do ulubionych

Korfu - wynajem samochodu

01.03.12, 21:41
Wybieram sie na Korfu tuz przed wielkanoca i mam w planach wynajecie samochodu z lotniska, czy macie Panstwo jakies informacje odnosnie sprawdzonej i niedrogiej firmy.
A moze macie niemile wspomnienia z ktoras z firm, prosze o any info.
Z gory dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • neronka Re: Korfu - wynajem samochodu 02.03.12, 11:45
      Autoway Polska - Wynajem aut na Korfu

można zamówić auto już w Polsce, przed wylotem, na lotnisku czeka dostawca z kluczykami, pełne ubezpieczenie
      • facebook Re: Korfu - wynajem samochodu 02.03.12, 18:59
        Dziekuje, wyslalem juz zapytanie i czekam na odpowiedz.

neronka napisała:

> [url=http://www.greckiewakacje.com.pl/]Autoway Polska - Wynajem aut na Korfu[/u
        > rl]
        >
        > można zamówić auto już w Polsce, przed wylotem, na lotnisku czeka dostawca z kl
        > uczykami, pełne ubezpieczenie
    • facebook Re: Korfu - wynajem samochodu 04.03.12, 21:00
      Dzieki za info w koncu znalazlem firme 'Top Cars' maja dobre opinie na forach, wyslalem im zapytanie i po kilku godzinach dostalem odpowiedz z bardzo korzystna oferta (samochod bedzie podstawiony do hotelu a ktos powienien go odebrac ode mnie na lotnisku) zadnych oplat do przodu, wszystko opiera sie na zaufaniu, mam nadzieje ze wyjdzie. Jak narazie bardzo korzystnie oceniam firme chociaz jeszcze z niej nie skorzystalem :)
      • Gość: kermit Re: Korfu - wynajem samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 21:58
        Autoway podstawia właśnie samochody z Top Cars. Wszystko sprawdzone.
        • Gość: leon Re: Korfu - wynajem samochodu IP: *.petrus.pl 06.03.12, 21:52
          Jak czytam takie wpisy to przewraca mnie na drugą stronę. Co to za pytanie, sprawdzona, niedroga firma ? Będziesz chłpie przed sezonem, nie wynajmujesz auta na rok tylko na 1-2 dni, idziesz ulicą, wynajmujesz auto i jedziesz. Jeżeli masz na wycieczkę na Korfu to przecież nie powali Cię na nogi 10 euro różnicy, jeżeli okaże się, że za rogiem jest taniej !
          • facebook Re: Korfu - wynajem samochodu 07.03.12, 20:06
            To co piszesz to prawda ale przy 5 dniach wynajecia + mozliwosci zrezygnowania z transferu na lotnisko (ok 30 euro) udalo mi sie zaoszczedzic dodatkowo przynajmniej 50 euro, ktore wole wydac na przyjemnosci w czasie zwiedzania wyspy zamiast zostawic je firmie wynajmujacej samochody.
    • Gość: Gość Re: Korfu - wynajem samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.17, 18:25
      Spadaj spamerze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka