Gość: magdalena IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 17.06.04, 22:56 Czy ktoś może mi polecić dobre ,ale w miarę tanie wczasy w Grecji lub na którejś z jej wysp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Etal Travel Re: Grecja- wczasy IP: *.zax.pl 20.06.04, 18:14 Na pewno najtańsze są lasty w Skarpie www.skarpa.com.pl tyle że nie wszytskie obiekty są o równym standardzie. Jesli chcesz dobrze to z apartamentów bierz Marija albo Dias 2 (zorba to stadard powiedzmy ekonomiczny), a z hoteli "Adonis" czysto, ładnie i elegancko albo "Aronis" troszkę tam gorzej z detalami (ale klima TV czyt elefon są w pokojach), za obsłuiga bardzo miła i wspominany już słynny bar hotelowy gdzie wieczorami się dużo dzieje. Ofertę skarpy dostaniesz w każdym mieście ale trzeba wczesniej zadzwonić do centrali w jakim konkretnie biurze to dostaniesz, bo zazwyczaj z uwagi na niskie prowizje płacone agentom (przez te wczasy są tanie) ich oferta jest chowana na dno szuflady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Grecja- wczasy IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 21.06.04, 23:49 bardzo dziekuję za informacje.najgorszy problem to ten,że wyjazdy są z południa Polski a ja jestm z pobrzeża(północ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EtalTravel Re: Grecja- wczasy IP: *.zax.pl 26.06.04, 02:56 z tego co wiem to wiekszosc biur z krakowa, czy to skarpa czy wygoda czy open travel mają połaczenia antenowe z warszawy, wrocławia i innych miast Odpowiedz Link Zgłoś