Dodaj do ulubionych

Na Kos z Atlas Tours

IP: *.multi-telekom.pl 16.05.12, 12:51
Wybieram się w czerwcu na Kos z biurem Atlas, to podobno organizator z tradycjami, ale jaka jest prawda, może ktoś już był z tym biurem? Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bozena Re: Na Kos z Atlas Tours IP: *.telpol.net.pl 16.05.12, 15:47
      Znajomi byli z nimi i wrócili zadowoleni,
      do jakiego hotelu się wybierasz?
      • Gość: stba Re: Na Kos z Atlas Tours IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 19:16
        Witam , byłam z tym biurem na Korfu i na Zakynthos .wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku, rezydenci wywiązują się ze swoich zadań.Polecam to biuro , możesz jechać bez obaw.
    • Gość: Maniek007 Re: Na Kos z Atlas Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 09:57
      Byliśmy dwukrotnie w Grecji, korzystając z bogatej oferty biura Atlas Tours. Oba wyjazdy były bardzo udane, zatem gorąco polecam! Nasze tegoroczne wakacje również planujemy z tym biurem podróży, gdyż mamy 100% zaufanie i przekonanie o wysokim profesjonalizmie i kompetencjach firmy. Znam, korzystałam, będę korzystała dlatego polecam! W tym roku planujemy rejs wycieczkowy;)
      • Gość: Ani Re: Na Kos z Atlas Tours IP: *.wszmijo.edu.pl 22.10.12, 15:59
        byliśmy w zeszłym roku na Kos z Atlasem w Marmari Beach i wrócilismy zadowoleni, wszystko zgodnie z umową
        • super.anczysko Re: Na Kos z Atlas Tours 23.10.12, 14:01
          Byłam w tym roku na Korfu i tez polecam to biuro - wszystko było w porządku, jaka oferta katalogowa - taki pobyt, żadnych niemiłych niespodzianek, opieka rezydenta doskonała, pozdrowienia dla Pana Krzysztofa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka