Dodaj do ulubionych

hotel kavros beach z triadą

21.05.12, 12:09
Witam, lecę z rodzinką 29.07. na kretę do hotelu kavros beach. Opinie które krązą o hotelu są od bardzo entuzjastycznych do niestety druzgocących... Bilety już kupiłam więc i tak po ptokach, ale może ktoś też się wybiera tego lata i ma jakieś newsy dot. tego hotelu i trochę mnie uspokoi?:) Ja tam nie jestem wymagająca i nastawiam się na piękne widoki i wrażenia, nastrój mam pozytwny więc jeśli mnie tylko nie wkurzą polscy hałasliwi i nastawieni na mega konsupmcję turyści, to powinno być oki... Tylko te zatrucia pokarmowe mnie przerażają, więc może czegoś unikać? Pozdrawiam i czekam na info:)
Obserwuj wątek
    • Gość: pomocnik Re: hotel kavros beach z triadą IP: *.62.classcom.pl 22.05.12, 22:23
      Triada w kwietniu 2012 oglosila upadlosc, radze sprawdzic czy wycieczka sie odbedzie
      • mokur73 Re: hotel kavros beach z triadą 23.05.12, 08:15
        to prawda, ale triadę przejął inny organizator - firma sky club i podobno wszystko jest w porządku.
      • Gość: Ada Re: hotel kavros beach z triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.12, 11:55
        Byłam na Krecie wprawdzie w innym hotelu, ale nie było żadnych kłopotów żołądkowych :-)
    • Gość: solemare Re: hotel kavros beach z triadą IP: *.home.aster.pl 23.05.12, 12:02
      Byłam w tym hotelu prawie 3 lata temu, z triadą. Położony na plaży, pokoje duże. to raczej 3 gwiazdki, nie 4, w porównaniu z np hiszpańskimi hotelami.
      Hotel składa się z dwóch części, jedna w poblizu recepcji, restauracji a druga jest przedzielona inną działką i stamtąd na posiłki chodzi się naokolo lub skrajem plaży. My bylismy własnie w tej części i bylo ok.
      Ale ok jak na Grecję, wiadomo że tu standard jest niższy...Naprzeciwko hotelu duzy supermarket, w pobliżu sklepiki, restauracje.
      W recepcji pracowały dwie bardzo miłe siostry z Polski.
      Animacji brak. Na plaży leżaki były w cenie. Jedzenie ok, choć już niewiele pamiętam...
      ogolnie w porządku, nie masz się czego obawiać.
      • mokur73 Re: hotel kavros beach z triadą 23.05.12, 13:42
        dziekuję bardzo, uspokoiłam się, choć opinie negatywne też pewnie będą... Ale nie będę się nimi sugerować:)
        • Gość: bozenato Re: hotel kavros beach z triadą IP: *.telpol.net.pl 23.05.12, 14:10
          Byłam w tym hotelu dwa razy,trzy lata temu i w ubiegłym roku,
          byliśmy zadowoleni, mieszkaliśmy w starej części,blisko do restauracji i na plażę,widok balkonu na morze, słychać szum fal, lokalizacja świetna,lepsza niż często w hotelach 4- gwiazdkowych,
          plaża fajna, jedzenie tez wystarczające.
          Okolica umożliwia wyjście na spacery i do tawerny.
          Tylko bar przy plaży-zresztą jedyny, mały i wieczorem zawsze kolejki, serwuje nie najlepsze trunki.
          Ale za każdym razem byliśmy zadowoleni z wczasów.
    • Gość: Ania Re: hotel kavros beach z triadą IP: *.CNet2.Gawex.PL 23.06.12, 17:13
      Byłam z rodzinką w tym hotelu w okresie 20.05.2012-03.06.2012.Wrażenia pozytywne,mieszkaliśmy w "starej"części pokój 625 i 626 na II piętrze z widokiem na morze.Żadnych komarów,żadnych innych "lokatorów" nie mieliśmy.Pokoje skromnie umeblowane,ale czyste,codzienne sprzątane,co 3-ci dzień wymiana ręczników.Nikt z nas ,ani z poznanych znajomych nie doświadczył "zemsty",Jedzenie świeże,urozmaicone i duży wybór.Jeżeli ktoś nakłada na talerz "furę"wszystkiego co jest serwowane danego dnia,to oczywiste że po kilku dniach jest monotonia.Dobra lokalizacja na wypady do pobliskich miejscowości.My wróciliśmy wypoczęci,opaleni i pełni wrażeń.Pozdrawiam i życzę również wspaniałego wypoczynku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka