Dodaj do ulubionych

Warsztaty Cypr

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 11:51
Witam myśleliście kiedyś aby może zapisać się na kurs gotowania ? za Granica ? !

Moja Koleżanka jakiś czas temu wyjechała na warsztaty gotowania na Cypr i była megaa zadowolona co o tym sądzicie ?
podobno wygląda to tak iż Wyjazd jest połączeniem wakacji w słońcu z różnorodnymi warsztatami gastronomicznym np odwiedzamy rodzinę z która ugotujemy wspólny posiłek, a potem odwiedzamy słynne restauracje i ich pracę

Myślicie że warto
Obserwuj wątek
    • Gość: Adrian Re: Warsztaty Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 13:20
      Co za bełkot!!!
      • grekan Re: Warsztaty Cypr 05.06.12, 02:18
        Adrianie, jezeli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem/najczesciej w podstawowce lub gimnazjum/, nie zabieraj glosu na forum, osmieszasz sie. Jesli ktos pyta , nalezy rzeczowo odpowiadac lub nie zabierac glosu, jesli nie ma sie zielonego pojecia na dany temat.
        • troll.ohydny Warsztaty cypryjskie 05.06.12, 04:44

Zainteresowalo mnie to mega zadowolenie kolezanki.
          Wszystkie mega wrazenia sa ponad przecietnoscia.
          Czytam takie super mega opowiesci z zapartym tchem.
          Nawet jezeli sa one mega belkotliwe.

Uwazam, ze jakie pisanie takie bedzie gotowanie.
          Mega.
          • Gość: taranka Re: Warsztaty cypryjskie IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.12, 11:06
            koleżanka była "megaA" zadowolona.To chyba więcej niż zwykłe "mega":-)
            Czy już nie mamy swojego pięknego języka,żeby w nim wyrażać swoje/lub cudze/ uczucia?
            Na szczęście nie padło słowo"lunch' zamiast obiad.Ale posiłki pewnie były mega wypasione:-)
        • Gość: Adrian Re: Warsztaty Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.12, 09:06
          To nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem, lecz autorka wątku z wyrażaniem myśli poprawną polszczyzną. Jestem filologiem polskim i razi mnie taki styl pisania, według mnie to po prostu bełkot. Byłem na Cyprze i wołałbym go zwiedzać niż gotować.
          Co Twój komentarz wniósł ciekawego do wątku?
          • Gość: llll Re: Warsztaty Cypr IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 11:53
            a co wniósł twój ?
            • Gość: ddd Re: Warsztaty Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.12, 12:58
              www.pwn.pl/?module=multisearch
              • Gość: megagovno Mega Cypr z Mega Grecja IP: *.cluster-h.websense.net 05.06.12, 14:07

Nie ma sensu odpowiadac na te ubozuchne pytania zawierajace prymitywne okreslenia
                typu: mega, wypasione, wyczesane i podobne.
                Z reguly pytania takie zadaja durnie ktorzy i tak nie skorzystaja z poprawnie napisanej
                odpowiedzi. Taki jezyk przerasta ich zrozumienie. Byc moze komentarze na tym watku
                zniecheca tych "mega" turystow od pisania tutaj i przeniosa sie ma mega inteligentne
                forum Egipt/Tunezja.

Mega pozdrawiam - mg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka