Gość: Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.12, 14:36 Ktoś był?? podzieli sie wspomnieniami ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenzi Re: Admiral&Capitan's - Commodore - jakies opinie IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.12, 19:48 Oj bylam 2 razy i szkoda ze mnie nie stac na 3...... bylo superowo !!!!! Fajny ...bardzo fajny hotel...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Admiral&Capitan's - Commodore - jakies opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.12, 07:53 Jak opcja All wyglada?? Jakie Jedzenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Admiral&Capitan's - Commodore - jakies opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.12, 09:28 Byłam, a opnie znajdziesz tu lub tu tu Odpowiedz Link Zgłoś
artur_54 Re: Admiral&Capitan's - Commodore - jakies opinie 10.08.12, 15:22 Byłem w zeszłym roku w Admirale - ma chyba najwyższy stanard z tego kompleksu. Całkiem spoko, typowe greckie 3*, czyste pokoje, choć czasem nie zmieniali ręczników nawet pomimo zostawienia ich na podłodze. WIdać że sprzątaczy było trochę za mało, bo czasem sprzątali niedokładnie albo wcale. Ale naprawdę te minusy były minimalne. Jedzenie bardzo w porządku, duży wybór, wystarczająca ilość, trochę monotonne ale to też normalne na wyjazdach. Kiepskie alkohole, piwo i wino w miarę, ale te mocne były po prostu niesmaczne. Podobno w innych hotelach z tego kompleksu było gorzej z wyżywieniem. Minusem jest mały obszar w Admirale, mało miejsc przy basenie (byłem w sierpniu), mało miejsc wieczorem przy stolikach żeby np pograć w karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: Admiral&Capitan's - Commodore - jakies opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 19:13 Bylam w 2010 i 2011 raz w Capitanie a drugi w Comodore - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lussi Re: Admiral&Capitan's - Commodore - jakies opinie IP: *.v4.arkomnet.eu 10.08.12, 20:34 Byłam tam w zeszłym roku - było kapitalnie Odpowiedz Link Zgłoś