Gość: golas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:42 Witam, czy wiecie może gdzie znajdują się na Krecie plaże nudystów? Przewodnik informuje że są 4, nie podaje natomiast żadnych szczegółów co do ich lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Kreta na golasa 30.06.04, 20:55 Proponuje zajrzec tutaj. Wedlug serwisu, a uwazam go za kompetentny, "gole" plaze znajdziesz w nastepujacych miejscach Krety: Paleochora Sougia Agia Roumeli Agios Pavlos Glykanera Filaki Frangokastello Plakias Komos beach Lentas Tyle na zachodniej Krecie. I wyglada na to, ze w innych czesiach wyspy wiele wiecej nie znajdziesz. Przy okazji aby dowiedziec sie wiecej o naturyzmie w Grecji zerknij na ten serwis, np. do sekcji "Beaches". Milego wypoczynku, Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Kreta na golasa 30.06.04, 21:22 Dodałabym jeszcze Red Beach na południu. Same golasy.... Pozdrawiam Daga Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kreta na golasa 30.06.04, 21:30 Przyznaje, ze moja odpowiedz oparlem na wyniku googlania, osobiscie raczej nie interesowalem sie ta kwestia na miejscu, wiec mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos o bardziej praktycznych kompetencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golas Re: Kreta na golasa IP: *.icpnet.pl 01.07.04, 00:09 Dzięki gale! Sprawne googlanie, to cenna umiejętność. Muszę nad tym popracować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kreta na golasa 01.07.04, 05:57 "Googlajcie a znajdziecie", jak powiada Pismo ;)))) Bedzie dobrze, w razie czego sluze sugestiami. Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Kreta na golasa... IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 30.06.04, 21:51 Witaj Neronko! Teraz wiem, dlaczego Ci się tam tak bardzo miło plażowało... :D OK, sprawdzę osobiście... Szkoda tylko, że nie można tam podjechać fajnym... autkiem, ale tak to już jest z najpiękniejszymi plażami, czyli naturystycznymi... Pozdrawiam serdecznie bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Kreta na golasa... IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 30.06.04, 22:51 Ale wcześniej obejrzę z Kreteńczykami mecz Grecji z Czechami, a potem może i finał z Portugalią... :D Co się będzie wtedy działo w Stavros ?... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Kreta na golasa... 01.07.04, 10:36 Hej, hej Bahu Do Red Beach dojedziesz autem..... Do Matali asfaltem a potem pół godzinki piechotką przez góry. Odpowiedz Link Zgłoś
leif1 Re: Kreta na golasa 01.07.04, 14:15 Jestem zwolennikiem tylko takiej formy wypoczynku.W zasadzie na Krecie mozna znalezc duzo takich miejsc,sa to plaze nie oficjalne,wystarczy odejsc troche od plaz hotelowych i mozna znalezc jakies ustronne miejsce, gdzie mozna opalac sie nago.My tak robimy ,w tym roku bylismy w Georgioupoli lezy miedzy Chania a Rethymnon ,piekna paszczysta plaza,odchodzilismy od hotelu ok.2km i mozna bylo w spokoju sie opalac.Podobnie zrobilismy rok temu. Polecam rowniez serwis Nasza Naturystyczna Strona.pl Milego wypoczynku i duzo slonca Odpowiedz Link Zgłoś
leif1 Re: Kreta na golasa 01.07.04, 14:18 Wlasciwa nazwa strony naturyzm.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amenyx Re: Kreta na golasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:07 W Matali Red Beach jest super, ale trzeba sie troche pomeczyc piechotka aby tam dojsc. Za to widoki z wysokiego klifu zostaja na dlugo w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariadni Re: Kreta na golasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:00 Podaję stronkę na której możesz znaleść odpowiedż na swoje pytania www.naturism-crete.com Ariadni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Kreta na golasa... IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 16.07.04, 10:52 Sprawdziłem kilkadziesiąt plaż na Krecie i szczególnie polecam 2 plaże naturystyczne (z dojazdem): 1. Filaki Beach w Hora Sfakion: www.naturism-crete.com/pic/beach1.htm 2. Micro Damnoni koło Plakias: plakias.interkriti.org/sc012.htm bah7 Odpowiedz Link Zgłoś