mak470
29.10.12, 14:55
Będę wdzięczna za wszelkie info na temat Hoteli i Lokalizacji gdzie się zatrzymac na Korfu...
Planujemy wyjazd na Korfu w przyszłym roku (2+2) i poszukuje miejsca gdzie jest w miarę spokojnie - nie interesują nas miasteczka gdzie toczy sie całonocne zycie - jedziemy z dziecmi wiec chcielibysmy wypoczac...Miło by było, gdyby... w okolicy znajdowały sie tez piekne plaze (ale nie jest to warunek konieczny bo tak czy siak zamierzamy zwiedzac wyspe na wlasna reke ... wiec ostatecznie mozemy dojechac... )
Jesli chodzi o Hotel... to poszukujemy hotelu z opcja All (miło by było jakby w danym hotelu serwowali choc troszeczke jakichś Greckich dan) oraz, który miałby coś do zaoferowania dla dzieci... Niewiem... waterpark, czy coś podobnego...
Tak przy okazji interesuje mnie czy Korfu jest w posiadaniu jakiegos WaterParku wogóle?
Wiem ze to nie koncert zyczen ale byłoby miło jakby można połączyć te rzeczy ze soba ... :)
Reasumujac... zależy mi na tym aby dzieciaki miały co robic... oraz zeby było smacznie i hotel był czysty... a reszta to kwestia organizacji....
Jesli kogos interesuje wyjazd na Zante - służe pomoca... jakies tam doswiadczenie mam i moge cos doradzic, podpowiedziec...