Dodaj do ulubionych

Kreta-Malia Phaedra Beach

IP: *.252.56.159.internetia.net.pl 21.12.12, 20:42
lecę w lipcu 2013r. do Phaedry czy ktoś z was już tam był jak go oceniacie
Obserwuj wątek
    • elefterija5 Re: Kreta-Malia Phaedra Beach 03.01.13, 14:16
      Witaj!
      Pheadre znałam parę lat temu, jest dokładnie jest teraz nie powiem. Jeżeli chodzi o samą okolicę, Phadera jest można powiedzieć na uboczu, w zasadzie na samym końcu Malii, dookoła niej raczej można zobaczyć chaszcze i szklarnie z małymi bananami, aniżeli sklepy, czy taverny. Nie wiem na co się nastawiasz, na jaki typ wyjazdu, jednak to co trzeba wiedzieć, to to ,że Malia jest miastem typowo imprezowym, ba, bardzo głośnym a jego głównymi odwiedzającymi są młodzi Holendrzy, który nie wylewają % za kołnierz. Za to tuż obok Phaedry znajduje się zejście na plażę, która jest całkiem przyzwoita. Sam hotel do najnowszych nie należy ale z tego co mi wiadomo jakichś większych problemów nigdy w nim nie było.
      Pozdrawiam!
      • Gość: wania36 Re: Kreta-Malia Phaedra Beach IP: *.leon.com.pl 25.01.13, 10:17
        Bylismy w Malii w 2011 w czerwcu-powiem tak -jak lubisz imprezy to jestes u siebie-bez przerwy angole jezdza na skuterach itp-poza tym fajniutka plaza ale tylko na koncu Malii no i boy plazowy kasuje mniej od POLAKÓW CO BYŁO SUPER MIŁE-jak chcesz wiecej info to zadzwon nie mam nic do ukrycia 516485799
        • Gość: Anka Re: Kreta-Malia Phaedra Beach IP: *.play-internet.pl 03.02.13, 21:01
          to jeszcze jedno pytanie: czy w basenach jest słodka czy słona woda?
          • Gość: wania36 Re: Kreta-Malia Phaedra Beach IP: *.leon.com.pl 10.02.13, 11:44
            bylismy w hotelu malia resort czy jakos tak...powiem ci w czerwcu basen był pusty....ale był wogóle niepotrzebny bo doslownie 5 metrów od murów stołówki była niesamowicie fajna plaza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka