Gość: basia IP: *.lublin.mm.pl 17.07.04, 00:47 Czy ktoś był z Rainbow Tours na Rodos w Studio Angelika? Pilnie potrzebuję info na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Studia Agelika na Rodos IP: *.lublin.mm.pl 17.07.04, 19:30 nie wierzę , nikt nie był w studiach Angelika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACK Re: Studia Agelika na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:50 bylismy z zona na Rodos na przelomie maja i czerwca z Rainbowtour ,co prawda nie w Angelice ale doslownie 100 metrow od nas.Apartamenty Angelica sa to nie za duze pomieszczenia dobre dla dwoch osob,gorzej dla rodziny z dziecmi.Rozmawialismy z ludzmi ktorzy tam mieszkali ,byli zadowoleni. Jezeli potrzebne jakies inne informacje jestem do dyspozycji. Jack Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Studia Agelika na Rodos 21.07.04, 12:20 Ja bylam w El Vita, 100 m od Angeliki, Angelika wyglada b. sympatycznie, jest spokojnie polozona, w srodku nie bylam, ale... czy potrzebne sa Wam luksusy? Pokoje z balkonem i lazienka sa na pewno, basen dostepny w El Vita, sklep i tawerna pod bokiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colargol Re: Studia Agelika na Rodos IP: *.lukas.com.pl 21.07.04, 15:55 Na Rodos byłm juz 5 razy - jestem jej fanem. W Studia Angelica byłem 3 lata temu. Wróciełem zadowolony - ale zatrzegam że moje wymagania nie były wysokie. Angelika oferowała skromnie wyposazone pokoje: w głównym bydyneczku oraz w przybudówce. Wyposażenie skromne: łazienka z prysznicem, lodówka (uwaga niestety nie była odmrożona tak wiec pod koniec pobytu był w niej sam lód), aneks kuchenny z naczyniami, wentylator sufitowy, duży fajny taras z widokiem na morze oddalone o jakieś 200 m (budynek główny). Całość połozona wśród zieleni, przy drodze lokalnej. Tuz obok przystanek PKS - tak więc bez problemów można dostać sie do Lindos i miasta Rodos. W okolicy tawerny minimarkety i kilka innych hoteli. Najbliższa miejscowość Lardos ok. 30 min spacerkiem. Plaża piaskowo-żwirkowa - według mnie OK. Isniała mozliwość kożystania z basenu (za darmo) w hotelu tuż przy plaży z czego często korzystalismy. Jeśli chcecie spokojnie wypocząć to polecam, jeśli nastawiacie się bardziej zabawowo to lepiej wybrać coś bliżej Rodos byle po stronie wschodniej wybrzeża bo zachodnie ma dużo gorze wybrzeże i jest szansa że traficie w okolice lotniska. Przy okzacji polecam wypożyczenie samochodu i objazd wyspy - szczególnie jej południowej i centralnej cześci w której nadal mozna poczuć prawdziewie Grecki klimat. Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: Studia Agelika na Rodos IP: *.lublin.mm.pl 04.08.04, 21:38 Pozdrawiam wszystkich, którzy odpowiedzieli na moją prośbę. Niestety informacje pojawiły się już po moim wyjeździe. Czytam je dopiero teraz. Studia Angelika owszem sktomne, ale zabezpieczają podstawowe potrzeby. Do Rodos nie było tak daleko, zwłaszcza samochodem. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam wszystkich miłośników wysp greckich. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reete Re: Studia Agelika na Rodos IP: *.smk.gda.pl 05.08.04, 15:17 Czyli ogolnie nie odradzasz?Tez chcemy sie tam wybrac.. Nie mamy zbyt duzych wymagan,oby byl basen. Czy mozna bez problemu chodzic do El Vita? Daleko to? A jak lazienka w Angelice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Studia Agelika na Rodos IP: *.lublin.mm.pl 06.08.04, 19:52 Absolutnie nie odradzam,jeśli wasze wymagania nie są All inclusive. Łazienka jest, prysznic grecki- bez zasłonki. Ogólnie czysto i dość schludnie,jest kuchenka, czajnik elektryczny. podstawowe naczynia. W ciągu dnia i nocą pokoje duszne, ale da się pezeżyć. Na basen chodziliśmy do pobliskiego hotelu St. James, w Elvicie nie byliśmy. Polecam tawernę należącą do właścicieli Angeliki, ceny rozsądne, a musaka doskonała. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu. Basia Odpowiedz Link Zgłoś