Dodaj do ulubionych

Poros Beach - Lefkada

19.02.13, 23:03
Czy ktoś z Państwa może był i mógłby podzielić się opinią na temat bungalowów na terenie campingu Poros Beach (Lefkada)
Wybieramy się tam ( trzy rodziny z dziećmi ) w drugiej połowie lipca.
Obserwuj wątek
    • Gość: duchforz Re: Poros Beach - Lefkada IP: *.home.otenet.gr 05.05.13, 18:11
      Witam, wiem ze post byl opublikowany dwa miesiace temu natomiast ja dopiero teraz go zauwazylem:). tak sie sklada ze mieszkam na Lefkadzie wiec jakby potrzebna byla rada, chetnie posluze pomoca:)
      • Gość: Magda Re: Poros Beach - Lefkada IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.13, 21:43
        Jak tu nie zareagować na tak miłą propozycję pomocy ? :) chcielibyśmy w tym roku pojechać na Lefkadę (2 rodziny = 4os dorosłe i 2 dzieci(9 i 10 lat)) Niestety jedyny możliwy dla nas termin to 10 - 25.08.2013 - szczyt sezonu, ale nie mamy innej możliwości. Szukamy fajnego miejsca do zamieszkania, o dobrym standardzie, ale nie kosmicznych cenach- czy w sierpniu to w ogóle możliwe? Jakie są właściwie ceny? W internecie ofert jest dużo, ale wiadomo, że reklamują się tylko najwięksi a cała masa sympatycznych miejsc pozostaje w ukryciu :) zazwyczaj jeździmy w ciemno i udaje nam się coś znaleźć, czy na Lefkadzie możemy na to liczyć? a może coś podpowiesz - jakieś konkretne propozycje :) czekam na odpowiedź :)
        • 82piterek do Magda 06.05.13, 22:58
          Tak jak piszesz, jedziecie w szczycie sezonu, ceny będą niestety dość wysokie w porównaniu z czerwcem np. Jak dasz jakieś namiary to podeślę linki na noclegi czy fajne strony o wyspie. Nie wiem czy czytałaś moją relację z Lefkady, jest na forum, mieszkałem w Vassiliki (łatwo dostać się na Kefalonię) na południu i bardzo sobie chwaliłem, druga miejscowość wg. mnie warta na pobyt to Agios Nikitas na zachodzie, te na wschodzie wyspy bym sobie darował.
          Pozdrawiam
          • Gość: Magda Re: do Magda IP: 213.146.54.* 10.05.13, 21:07
            Dziękuję za odpowiedź :) bardzo chętnie poczytam coś więcej o tym ślicznym miejscu :) mój mail : magdamp3@poczta.onet.pl - z góry dzięki za wszelkie informacje, ciekawostki i namiary na fajne kwatery :)
            Pozdrawiam
            • wawerek77 Re: do Magda 12.05.13, 14:18
              Witam.
              Równiez jestem zainteresowany kwaterami na Lefkadzie. Proszę o info na maila;
              sportmv@o2.pl
      • Gość: Joanna Re: Poros Beach - Lefkada IP: *.toya.net.pl 24.05.13, 20:50
        jade poraz pierwszy na Lefkadię za tydzień,bede wdzieczna za wskazówki,gdzie najlepsza restauracja,plaza itp...
      • Gość: jovana5 Re: Poros Beach - Lefkada IP: *.toya.net.pl 27.05.13, 09:22
        Prosze o kontakt na email jovana5@wp.pl,za dwa dni lece na Lefkade,kazda rada dotycząca tej wyspy mi sie przyda.
      • 3trojka3 Re: Poros Beach - Lefkada 18.06.13, 23:50
        Przyjeżdżamy na Lefkade 20-06 do 27-06 w willi Fotina z Grecosa mój nr tel. 48601610609 Rafał Browarczyk jak byś mógł nam podpowiedzieć co można zwiedzić i gdzie są najlepsze plaże oraz restauracje będziemy wdzięczni przyjeżdżamy w dwie rodziny z dziećmi będziemy mieli dwa auta

Pozdrawiam
        Rafał Browarczyk
        48601610609
        3trojka@wp.pl

• mak470 Re: Poros Beach - Lefkada 25.05.13, 22:06
      Jeśli to nie problem to i ja poproszę o wszelkie info odnosnie Lefkady.... Planuje tam wakacje.
      bziuteriab@gmail.com

Z góry bardzo dziekuje...
    • chrono73 Re: Poros Beach - Lefkada 23.06.13, 13:58
      Planowaliśmy Bułgarię, ale chętnie wybierzemy się też na Lefkadę.
      Rodzina 2+1 (chłopak 9-lat). Termin miedzy 10 lipca, a 10 sierpnia.
      Jeśli ktoś ma propozycje lub chciałby dołączyć, jesteśmy otwarci.
      • ewellkkaa Re: Poros Beach - Lefkada 25.06.13, 22:21
        My wybieramy się na Lefkadę 21 lipca. Jedziemy rodziną 5 osobową.
        Może już ktoś wrócił i podzieli się dobrymi wieściami? Może jakieś namiary na ciekawą kwaterę? Jak w ogóle kształtują się ceny na obecną chwilę? Mój adres angela05@op.pl.
        Z góry dzięki za wszelkie informacje. To nasza pierwsza wizyta w Grecji ;-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka