Gość: lopik IP: *.ath.bielsko.pl 22.07.04, 13:05 Kto jedzie w terminie 02.09. do Kissamos Palace - Sunny Bay, zachecamy do zapoznania sie. Bedzie super to nasz pierwszy raz na Krecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cortina Re: Kissamos 02.09 IP: *.umwo.opole.pl 22.07.04, 13:10 Ale Ci zazdroszcze ja wróciłam z Kissamos dwa tygodznie temy .było bajecznie i tez to był moj pierwszy raz na Krecie.:)) Miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopik Re: Kissamos 02.09 IP: *.ath.bielsko.pl 22.07.04, 13:20 Dzieki bardzo, my także mamy taka nadzieje, z moją przyszłą żoną wybieramy się tam w podróź poślubną. Z ofert wybraliśmy właśnie tą, wydaje się być super, jak przyjedziemy to damy cynk jak było. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortina Re: Kissamos 02.09 IP: *.umwo.opole.pl 22.07.04, 14:01 ofere rzeczywiscie polecam , hotel super, widoki cudowne i przedewszystkim to prawdziwa grecja, koniecznie musicie zjesc cos u Jorgosa Papadakisa na koncu promenady ma taverne. Swietny gosc, swietne jedzenie jak raz tam pojdziesz to zawsze wracasz. ma nenu po polsku z wpisem Macieja Kuronia , który jako znawca poleca wszystkim ta taverne. Wogóle jest to piekna okolica , i w przyszłym roku tez tam pojade .:)) Odpowiedz Link Zgłoś