Dodaj do ulubionych

obawy odn.pogody -Zakynthos

IP: *.icpnet.pl 05.04.13, 12:50
Lecę 31 maja i strasznie panikuję co do pogody na Zante,był ktoś na początku czerwca na tej wyspie? wracam 14 czerwca!! Żadko zdarza mi się trafić nad bałtykiem na słońce a jezdze w sezonie.To mój pierwszy wyjazd za granicę i chciałabym spędzić w końcu na plaży i się opalić.To był jedyny termin który mogłam w tym roku wybrać na urlop.Pocieszcie:)
Obserwuj wątek
    • grekan Re: obawy odn.pogody -Zakynthos 05.04.13, 14:08
      Bylem w Laganas od 8 czerwca. Codziennie prawie upaly, 28-29*C, ani razu nie padalo a woda w morzu 21*C .Nie masz sie czego obawiac, dobry termin, nie ma meczacych upalow. Juz teraz na Zakynthos temperatura jest ok. 20*C i wiecej.
    • Gość: voyageur2013 Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 14:18
      A gdzie sprawdzasz jaka jest aktualnie pogoda na Zakynthosie? Lecę tam już 17 maja i też zastanawiam się jak będzie z pogodą. To pocieszające, że jest już tam 20 stopni :)
      • Gość: Lue Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.13, 15:57
        Bylam w 2010 i 2011 w czerwcu /poczatek/ i bylo bajecznie..... Pogoda marzenie bez afrykanskich upalow.... To cudowna wyspa i ta Zatoka Wraku.......A pogode zawsze sprawdzalam wpisujac w Google-----pogoda na Zakyntos --i gotowe >Milego !!!!
        • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 16:07
          Witam..
          Ja też trochę panikuję bo lecę z rodziną 17 maja i mam nadzieję, że będzie można się kąpać w morzu bo dzieci mnie chyba uduszą :) pozdrawiam
        • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 21:01
          jak ktoś chce poczytać coś na temat Zante podaję link :))
          www.zantemagictours.pl
      • grekan Re: obawy odn.pogody -Zakynthos 05.04.13, 18:58
        weatheronline.co.uk
        Tu masz caly swiat , kazda miejscowosc w danym kraju, pogoda na biezaco, na 8, 14 dni.
        Blizej o Zakynthos, pogoda live w kurortach i inne wiadomosci na greckiej stronie: GoZakynthos
      • turystka1345 Re: obawy odn.pogody -Zakynthos 25.11.14, 11:32
        Witam, i jak było z pogodą w maju na Zante, wybieramy się tam w połowie maja 2015 i nie wiem czego się spodziewać, czy pogoda pozwoli na korzystanie z aquaparku hotelowego?
    • Gość: Jola Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 05.04.13, 22:11
      Byłam od 4 do 11 czerwca pogoda była cudna tylko jednego dnia z godzinke był przelotny opad. Ale ogólnie było wspaniale , cieplutko i woda w morzu była ciepła a zatoka wraku BAAAAJJJKAAAA !!!!!!!!!!!!!!! POLECAM
      • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 01:43
        Ogólnie Zante to piękna wyspa. Byłam już kiedyś ale w lipcu więc nie można było narzekać na pogodę.:))) Teraz padło na maj zobaczymy jak będzie...
        • Gość: jola Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 07.04.13, 09:06
          My lecimy z Gdanska na początku czerwca.Bylismy w tamtym roku na Korfu tez w czerwcu i to idealny termin na wakacje.Piękna zieleń,kwitną kwiaty,temperatura ok. 30 stonpni.Nam zdarzyło się,że 1 dzień padało,a 2 dni były pochmurne.Uwierz,że wcale się nie smuciliśmy,odpoczeliśmy od słońca.Bylismy 2 tygodnie.Teraz też na 2 tyg na Zante,juz nie mogę się doczekać.:)
          • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 13:45
            W czerwcu pogoda powinna być już w miarę stabilna :) widzę, że nie tylko ja wracam na wyspę po raz kolejny :) Byłam na innych wyspach Greckich ale za żadną nie tęsknię tak jak za Zante :) Mam nadzieję, że nam pogoda w miarę dopisze szkoda że mamy inny termin bo byłaby szansa na spotkanie... do jakiej miejscowości jedziecie bo my do Tsilivi
            • Gość: Meg Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: 91.236.137.* 07.04.13, 16:41
              ja też jadę na Zante, ale trochę wcześniej od Was, bo już 10 maja i też mam nadzieję, że pogoda dopisze :) ktoś był w tym czasie?
              • Gość: fruk Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 07.04.13, 17:25
                Mag czekamy na relacje z podróży,też się już nie mogę doczekać!! lecę w czerwcu i nie ukrywam,że też myślę o pogodzie.Mam nadzieję że dopisze:) pozdrawiam
                • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 19:32
                  w czerwcu nie masz co się martwić o pogodę... Pamiętam dwa lata temu w lipcu dokładnie 26 zaczął padać deszczyk wszyscy byli zdziwieni i patrzyli ze zdziwieniem w niebo :) ale ten deszczyk był baaardzo przyjemny przy takiej temp. :)
                  pozdrawiam
              • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 19:30
                Meg daj znać jak tam będziesz :) trzymam kciuki za pogodę na pewno będzie :) na dwa tygodnie czy na tydzień lecisz??
              • Gość: j Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.13, 22:52
                a ja 10 maja wracam :)
                • Gość: jolll j IP: *.icpnet.pl 27.04.13, 12:23
                  zapowiada się,że będziesz miala ładną pogodę.Czekam na relacje:)
    • Gość: tofik78 Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 07.04.13, 20:28
      Właśnie Meg czekamy na wiadomość i relacje z podróży:)
      Czekam na te swoje pierwsze zagraniczne wakacje z utęsknienie..dziękuję wszystkim za wpisy..
      • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 20:55
        Tofik na pewno będzie co wspominać :)))
      • Gość: Meg Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: 91.236.137.* 07.04.13, 21:21
        Liczę na to, że będą to wspaniałe wakacje. Skoro tyle osób tak bardzo kocha te wyspę, to przecież nie mogą się mylić. Do tej pory wyjeżdżałam zawsze do Egiptu, tym razem trochę inny kierunek ;)
        • grekan Re: obawy odn.pogody -Zakynthos 07.04.13, 22:29
          Dodam ciekawostke; podczas mojego pobytu przezylem dwa kilkunastosekundowe trzesienia ziemi, niegrozne ,ale strachu bylo co niemiara. Podobno tam te zjawiska sa czeste a ludzie przywykli do tego.
          • Gość: Roni Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.173.26.62.tesatnet.pl 08.04.13, 02:54
            Długo zastanawialiśmy się nad Zante ale właśnie z powodu pogody zrezygnowaliśmy (wylot miał być 9 czerwca). Po przejrzeniu historii pogody wynika, że do połowy czerwca jest tak wiosenno-letnio. Jak się trafi. Czyli może być 22 stopnie i chmurki ale też 28 i pełne słońce. Może też pokropić. My jesteśmy plażowiczami więc za duże ryzyko, ale jak ktoś pierwszy raz uświadczy klimatu w tamtych rejonach to i tak dla niego będzie bajecznie bo inaczej się odczuwa ciepło w tamtych rejonach niż u nas. W maju bym nie liczyła na plażową pogodę. Byłam co prawda na lądzie od strony Aten, ale w maju na plaży pusto bo woda zimna jak cholera i tak samo piach zimny. Wieczorem lekka kurtka i pełne buty były niezbędne. Za dnia długie spodnie i krótki rękaw. Byłam od 10 maja na 12 dni.
        • Gość: Jagoda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 20:29
          Meg na pewno będzie co wspominać i będą to wspaniałe wakacje :)
    • Gość: oli Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 09:53
      Byłam na początku czerwca i pogoda bajeczna. Ciepło, słonecznie, nawet woda w basenie i morzu była ciepła.
      A pogodę możesz sprawdzać:
      www.zoover.pl/grecja/zakynthos/zakynthos/pogoda
      www.meteovista.pl/Europa/Grecja/Zakynthos/4239219
      www.meteo-europ.com/pl/gr/zakinthos/zante-pogoda.html
      www.meteoprog.pl/pl/weather/Zakynthos/
      www.wunderground.com/weather-forecast/GR/Zakynthos.html
    • Gość: tofik78 Re: historia pogody -fajna strona IP: *.icpnet.pl 08.04.13, 10:56
      można wpisac miesiąc,rok i przejrzeć caly miesiąc-niezle nawet na czerwiec,troche mi lepiej na duszy widzac to,na 14 dni 2 dni deszczyku nie zaszkodzi;) freemeteo.com/default.asp?pid=155&la=20&gid=251280&monthFrom=6&yearFrom=2010&sid=167193
      • azetka100 czerwiec 2010 było tak: 27.04.13, 23:36
        Byłam 3 lata temu od 9 czerwca. Patrząc teraz na historię pogody z tamtego miesiąca, widzę że maksymalną w tamtym okresie podają 37C, ale to nie do końca tak było. Pamiętam, jak miejskie termometry wyświetlały 41C w cieniu i nawet tubylcy narzekali, że takiego ukropu dawno nie było. Jak około 21 czerwca temp. spadła do 28C to wydawało mi się, że jest chłodno:-) Wtedy nawet lekko kropiło,ale nadal byłam w bluzce na ramiączkach.
        Wcześniej podczas naszego pobytu temp. nie spadała poniżej 30C.
        Naprawdę nie zapomnę tego ukropu, w największy wybraliśmy się do Zatoki Wraku i było nam ciężko przejść z parkingu do urwiska. Cały czas polewaliśmy się wodą. Nie było nawet gdzie uciec do cienia. W cieniu parasola przy budce z lodami było tylko tyle, że żar nie lał się na głowy.Było obłędnie i niebezpiecznie gorąco!
        Dodam, że specjalnie pojechałam na początku czerwca licząc na znośne temperatury:-)
        • Gość: sisi Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.13, 08:17
          Nie strasz. Czy to było to słynne lato tragicznych upałów? Lece na Kefalonię poczatkiem czerwca i liczę na przyjemne temp ok 26 st
          • azetka100 Re: czerwiec 2010 było tak: 28.04.13, 19:37
            Nie miałam zamiaru nikogo straszyć:-) Poza tym, nikt nie przewidział wcześniej takich temperatur, sprawdzałam prognozy na pogodowych stronkach i byłam uspokojona, zapowiadali 27-28C.
            Pamiętam, że wieści do nas na Zante docierały z Polski właśnie, że na wyspach greckich padają rekordowe upały.
            No, ale tak na marginesie: coś mamy taką lekką "zdolność" przyciągania wysokich wskazań na termometrach. W tamtym roku na Rodos też mieliśmy 38-39 C w czerwcu, też były niezapowiadane i tak było tylko w tym czasie, kiedy my tam byliśmy.
            Aż się boję, co będzie w tym roku:-)
            • Gość: asiunia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 13:31
              Proszę o podzielenie się swoimi wrażeniami osoby, które w tym roku już miały to szczęście zobaczyć Zante , piszcie jak było!?
              • Gość: mobiki Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 17:34
                było...rewelacyjnie,gorąco i smacznie:)
                Nigdy nie zapomnę jak naszą Pandą zwiedzalismy wyspę.Były takie miejsca gdzie nie moglismy przejechac 200m bo ciagle chcialam sie zatrzymac i popstrykac zdjecia.Wypożyczyliśmy samochód na 4 dni niektórzy sie dziwili po co tak długo..długo? zdecydowanie o 3 dni za krótko:/ Bylismy na Rodos,Krecie,Korfu,Kos ale Zante wspominam najlepiej-najpiękniej:):) W tym roku Thassos zbaczymy co nas czeka... pozdrawiam i życze miłych wakacji
                • Gość: asiunia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 22:11
                  Dzięki za podzielenie się wspomnieniami. Ja lecę z rodzinką już za dwa tygodnie i mam nadzieję, że będę równie zadowolona jak ty.
                  A może ktoś był już w tym roku? Piszcie co słychać na Zante czy żółwie już są?
                  • Gość: kasia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.icpnet.pl 15.05.13, 23:52
                    asiula a którego wylatujesz? bo my 31 maja z poznania
                    • Gość: asterka Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 07:44
                      my lecimy7czerwca z Gdańska
                    • Gość: asiunia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 08:48
                      My też lecimy 31 maja ale z poznania, a wjakim hotelu będziecie my w Eleon Grand Resort&Spa.
                    • Gość: asiunia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 08:49
                      Przepraszam z Warszawy a nie z Poznania.
                      • Gość: kasia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.icpnet.pl 16.05.13, 09:17
                        caretta beach resort & waterpark w Kalamaki :) pozdrawiam
                        • Gość: kasia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.icpnet.pl 16.05.13, 09:42

asiunia lecisz z grecosa? jak tak to patrze na rozkład lotów i czy to potwierdzone,ze wylot macie o 2.25 ? masakra.Podobno nie mogą latac samoloty nocą na tą wyspe,ze wzgl. na zółwie które znoszą jaja.A tu prosze,taka godzina...
                          • Gość: asiunia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 11:35
                            My lecimy z TUI . W Caretta jest teraz moja szwagierka jak wrócą napiszę ci jakie mieli odczucia odnośnie hotelu. Tak godzina jest kiepska tylko, że zanim dolecicie to na wyspie będzie 6 więc ok bo zakaz jest od 22 do 6 czy 5 rano.
                            • Gość: kasia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.icpnet.pl 16.05.13, 12:26
                              a kiedy wracają z caretta beach? będę czekała na wieści,chociaż i tak to nic nie zmieni,wszystko opłacone:):) będę Cię prosiła o zapytanie odn. zakwaterowania.W jakim budynku była,pokoju...ale niech spokojnie wrócą;)
                              • Gość: kasia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.icpnet.pl 16.05.13, 12:27
                                my z Poznania lecimy o 9.25 dobra nawet godzina za to powrót 6.55 wylot a zbiórka pewnie o 4 rano,damy radę,,,
                                • Gość: asiunia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 13:14
                                  Wracają jutro z caretta, dam znać
                                  • Gość: asterka Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 06:17
                                    my własnie lecimy 7czerwca do hotelu careta beach
                                    • Gość: kasia Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.icpnet.pl 17.05.13, 08:08
                                      to sie moze zobaczymy:)my bedziemy do 14.06...mam nadzieje ze bedziemy zadowolone,zobaczymy co napisze asiula..jedziemy z dziecmi ktore czekaja na zabawy aquaparku:) lecicie jako single czy z dziecmi?
                                      • Gość: asterka Re: czerwiec 2010 było tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 12:04
                                        już nie możemy się doczekać,jedziemy z 5letnim synkiem zostajemy do21czerwca :-))))) jestem pewna że urlop bedzie udany.to już nasza któraś z kolei wycieczka wiec emocje na poziomie,ale pamiętam Nasza pierwszą wycieczkę do Turcji,młody miał4miesiące było bosko!!!!a Wy w jakim składzie ruszacie?mamy znajomą w Atenach i ona nam poleciła ten hotelik.do miłego
    • Gość: kasia Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 18.05.13, 07:57
      asiunia i jak tam rodzinka zadowolona z pobytu w caretta? jak cos bedziesz wiedziała to napisz...dziekuje
      • Gość: asiunia Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 10:02
        Mówili że dużo rodzin z dziećmi. Ogólnie ok. Tylko jedzenie monotonne i mało greckie.
        • Gość: kasia Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 19.05.13, 10:15
          mogłabyś się zapytać w jakim budynku byli i czy jest możliwość ew.zmiany miejsca zakwaterowania? wolałabym gdzieś z dala od aqaparku i hałasu.W jakim byli pokoju...i o co prosić w recepcji...lecę z dziećmi i zależy mi na spokoju wieczorem.
          • Gość: asiunia Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 10:25
            Byli w bloku M o możliwość zmiany zakwaterowania nie pytali, w tym czasie było jeszcze mało ludzi w hotelu. Rodzinka nie jest zbyt wybredna więc im pasowało wszystko. Są zadowoleni. Było tam dużo rodzin z dziećmi więc chyba będziecie zadowoleni :).
            • Gość: asterka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 21:47
              dobre!!!"zalezy mi na spokoju wieczorem"ale żenujące,jezdzimy czesto zwiedzilismy już duzo ,nigdy nie chciałam spokoju wieczorem animacje,dyskoteki pagaduszki z obcokrajowcami,aquapark jest czynny bodajże do18,basen po kolacjii.dzieci padnięte po całodziennych szaleństwach.....jeżeli chcesz spokój jedz sama do lasu,chociaz może tez zaczniesz narzekać że ptaki świergoczą
              • Gość: anka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.13, 22:35
                No -ja bym też nie chciała, żeby mi codziennie w nocy do godz 2 dyskoteka za oknem lub za ścianą grała. Aquapark czy animacje mi nie przeszkadzają ;-)
                • Gość: kasia Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 20.05.13, 23:18
                  nie rozumiem Twojego oburzenia moim wpisem asterka.Może nie chodzilo mi o hałas z aqaparku,bo faktycznie on otwarty do 18 i pewnie będziemy tam codziennie.Jednak o spokój po 22 gdy maluchy już śpią...Też po całym dniu atrakcji(liczę na to) będę chciała posiedzieć np.na tarasie i wyciszyć się.Wystarczy mi taki odpoczynek,ale nie krytykuj mnie za to,bo każdy chce spędzić wolny czas po swojemu.Myslałam,że może spotkamy się w caretta po 7 czerwca,ale pewnie z nudziarą nie będziesz miała ochoty;)
                  • Gość: asterka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 09:39
                    nie mam zwyczaju się oburzać,wyraziłam swoja opinię do czego mam prawo i każdy tutaj na forum.Dyskoteki przeważnie są w pomieszczeniach dzwiekoszczelnych,społecznośc jezdzi na wakacje poszaleć,odpoczać odstresować się i nie mamy na to wpływu.Słuzba hotelowa pilnuje porządku i spokoju ale wiadomo nie nad wszystkim się zapanuje.Proponuje na rozluznienie wieczorny dobry sex a pozniej stopery w uszy ;-))))) pozdrawiam
                    • Gość: gość Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.13, 13:45

nie mam zwyczaju się oburzać,wyraziłam swoja opinię do czego mam prawo i każdy
                      > tutaj na forum.Dyskoteki przeważnie są w pomieszczeniach dzwiekoszczelnych,społ
                      > ecznośc jezdzi na wakacje poszaleć,odpoczać odstresować się i nie mamy na to wp
                      > ływu.Słuzba hotelowa pilnuje porządku i spokoju ale wiadomo nie nad wszystkim s
                      > ię zapanuje.Proponuje na rozluznienie wieczorny dobry sex a pozniej stopery w u
                      > szy ;-))))) pozdrawiam

Kobieto o czym ty piszesz? Nie po to wydawałam 18 tys na rodzinne wczasy w 5* hotelu żeby stopery wszystkim zakładać na noc ;-) Dlatego-jak mi coś nie będzie pasowało-to po prostu to zgłoszę . Stopery to może sobie zakładać "społeczność" na campingu
                      • Gość: asterka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 18:00
                        społeczność campingowa jak to ujęłaś jest taką samą społecznością jak kazda inna i nie wazne ile sie wydało i czy ktos jest biedny czy bogaty.Szacunek i tolerancja to podstawa,wszystko jest dla ludzi w ramach rozsądku.
                        • Gość: migda Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 21.05.13, 20:08
                          Chyba jednak coś nie halo z Tobą asterka.Dlaczego niby nie można poprosić o pokój na uboczu aby mieć ciszę wieczorem co? nie każdy jedzie wyszaleć się i imprezować.Ja tak jak kasia wole ciszę i już to zgłosiłam i na Rodos w hotelu będę w budynku który nie jest przy barze i dyskotece.Czy to dziwne?? jadę tez z dziećmi i wieczory chcę spędzić pijąc piwko ale na naszym balkonie.Nie mam potrzeby wdawania się w rozmowy i imprezy...Uszanuj to,bo dziewczynę zaatakowałaś jakbyś nie wiedziala,że każdy jest inny! Masz prawo wyrażać opinię,ale czemu zaraz piszesz że jest coś żenującego w ww.poście! Stopery kupowałam jak miałam sesję,żeby lokatorów za ściany nie słuchać.
                        • Gość: gość Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.13, 20:14
                          To że oczekuję od hotelu usługi zgodnie z umową (np standard 4-5*) oznacza tylko tyle ,że nie będę spać w stoperach-jak mi to zaproponowałaś ;-) tylko wniosę reklamację. A tolerancja czy jej brak nie ma tu nic do rzeczy.
                          A gdyby ci serwowali zupki w proszku a miałabyś wykupioną opcję All- też przeszłabyś nad tym do porządku dziennego bo cytuję "niważne ile się wydało" ?
    • Gość: basik Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.play-internet.pl 23.05.13, 10:04
      hehe stopery na wakacje-dobre!! W tamtym roku na Rodos mieliśmy pokój zaraz nad pubem hotelowym,do 3 były libację.Po dwóch dniach nie wytrzymalismy i poprosilismy o zmianę pokoju..nie było żadnych problemów,nie chciałam słuchac wrzeszczących angoli.Nie widze nic nienormalnego w tym ze rodzina chce spokoju w pokoju;)
      • kz1980 Re: obawy odn.pogody -Zakynthos 23.05.13, 10:44
        ha ha ha 18 tys za wczasy na Zakynthos , lekarz wam już nie pomoże...
        a spokój to jest najlepszy 2 metry pod ziemią...
        pozdrawiam...
        • mimi1232 Re: obawy odn.pogody -Zakynthos 23.05.13, 11:17
          kz1980 napisał(a):

> ha ha ha 18 tys za wczasy na Zakynthos , lekarz wam już nie pomoże...
          > a spokój to jest najlepszy 2 metry pod ziemią...
          > pozdrawiam...
          Jest to możliwe -np w środku sezonu, hotel 5*, rodzina z większymi dziećmi itd. Nie wszyscy firsta wykupują w grudniu. I nie wszyscy liczą się z kasą. A Zante podobno jest cudne. Niektórzy nawet twierdzą,że to jedna z najpiękniejszych wysp greckich ;-) Przekonam się już już wkrótce ....
        • Gość: gość Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 12:09
          Przestańcie już się licytować ludzie, wątek dotyczy pogody itp !!!
          • Gość: anka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 16:54
            Jaka jest pogoda to każdy widzi- u mnie za oknem 9st i zaraz padać będzie. Na Zante pewnie się opalają :)
            • Gość: asterka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 21:43
              dzisiaj rozmawiałam z koleżanką mieszka w Atenach,mówiła ze jest bajecznie ciepło a na Zakynthosie słonecznie z przyjemnym wiaterkiem(jak to na wyspie)
              • Gość: kasia Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 24.05.13, 07:56
                www.meteovista.pl/Europa/Grecja/kalamaki/4951880 zapowiada się ciekawie,,,:) już za tydzień wow!
    • Gość: norbik Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.icpnet.pl 25.05.13, 13:48
      strony z pogodą pokazują za kazdym razem cos innego wczoraj pokazywali bezchmurne niebo a dzisiaj ze na poczatku czerwca moze byc deszcz...masakra jakas,nie chce deszczu!!! wystarczajaco nad bałtykiem marzłam i chodzilam w worku foliowym:/ czy patrzec na prognozy z tyg.wyprzedzeniem? ma sens?
      • Gość: asterka Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 19:14
        o nie!!!! deszczyk ewentualnie przelotny,jak pisałam moja znajoma z Aten mówi że jest upalnie,deszczyk był ukojeniem i chwilowy.Zaraz wyszło słońce...nie ma co sie stresować.Chodz w zeszłym roku byliśmy w Burgas koniec maja początek czerwca i trafiliśmy z 14dni na 3deszczowe.Ale Grecja jest upalniejsza ;-)
        • Gość: sisi Re: obawy odn.pogody -Zakynthos IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.13, 19:26
          Kontynent, nie wyspy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka