Dodaj do ulubionych

wyloty Rainbow Tours- Zakynthos

IP: *.huxnet.pl 21.05.13, 19:10
Witam Was.
Cy leci ktos teraz 24 maja z Rainbow na Zakynthos z Katowic? Zastanawiam sie nad tymi dwoma lotami- Ent 1263 o 17.50 i Ent 1265 0 5.30. Długo utrzymywał sie jeden lot o 3.05 potem zmienili na 17.50 a teraz sa obydwa. Moze ktos z Was ma juz potwierdzone godziny? My wylatujemy 7 czerwca i tez sa dwa loty, wysłałam juz dwa maile do Rainbow, ale zadnego odezwu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ms_31 Re: wyloty Rainbow Tours- Zakynthos IP: *.huxnet.pl 22.05.13, 17:51
      Witam ponownie.
      Widze ze mimo tego, iz co niektorym zostaly dwa dni do wylotu, to godziny dalej takie same.Czy ktos z Rainbow kontaktowal sie z turystami z Katowic na 24 maja, zeby powiedziec co z godzina, czy sami musieliscie sie dowiedziec? Mi dzis pani w callcenter powiedziala ze na 7 czerwca godziny sa nieustalone.
      • Gość: ms_31 Re: wyloty Rainbow Tours- Zakynthos IP: *.huxnet.pl 24.05.13, 14:43
        temat chyba nikogo nie interesuje, bo tylko ja zamieszczam posty, ale to nic.
        Własnie dowiedzialam sie bezposrednio z Katowice Airport, ze godzina wylotowa 3.05 została odsprzedana innym touroperatorom, a swich turystów Rainbow wysyla samolotem o 17.50.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka