Dodaj do ulubionych

Hotel na podróż poślubną

30.07.13, 13:41
Szukam miejsca na podróż poślubną.
Grecka wyspa - obojętnie która (oprócz Rodos, tam już byłam).
Hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w miejscu z dala od zgiełku imprez i o dobrym standardzie. Najlepiej bez dzieci chociaż nie będę się upierać.
Przychodzi wam coś do głowy? co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: agios Re: Hotel na podróż poślubną IP: *.satfilm.net.pl 30.07.13, 14:28
      Blue Sea resort - Stalis
      • samira20 Re: Hotel na podróż poślubną 30.07.13, 14:54
        Sea Side Agia Pelagia Kreta.Są tam piekne,przestronne pokoje ViP z prywatnym basenem i pięnym widokiem na morze.Polecam!
        • Gość: marika Re: Hotel na podróż poślubną IP: 193.193.81.* 31.07.13, 10:06
          Aquis Agios Gordios na Korfu , piękne miejsce, hotel tylko dla dorosłych
          Malos Bay w Kissamos na Krecie
    • rekris Re: Hotel na podróż poślubną 31.07.13, 10:39
      Hotel Elounda Beach na Krecie, spędza w nim czasami wakacje Jennifer Aniston :)
      Ale z tego co patrzyłem jest tylko w ofercie Alfastar. No można tez dolecieć samemu i zarezerwować wcześniej przez net:)
    • Gość: Maja Re: Hotel na podróż poślubną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 11:39
      Moja siostra była w czerwcu w podróży poślubnej w hotelu Sensimar Minos Palace na Krecie, hotel przyjmuje osoby wyłącznie powyżej 16 roku życia, więc dzieci nie ma w ogóle, hotel komfortowy, nowożeńców powitali szampanem i ogromnym bukietem kwiatów, moja siostra i szwagier byli zachwyceni, było pyszne jedzenie,w tym regionalne potrawy greckie, spokój i piękne widoki, plaża prywatna, należąca do hotelu, niedaleko były sklepy i bary. Oni wybrali hotel z oferty katalogu Premium TUI, zastanawiali się jeszcze nad Grecotelem Eva Palace na Korfu, bo miał opcję all inclusive, ale w końcu wybrali Kretę i się nie zawiedli.
      Możesz przejrzeć inne hotele z tego katalogu, bo większość jest komfortowych, wiele właśnie jako oferta na podróż poślubna, może coś znajdziecie co wam się spodoba.
      • wtopek Re: Hotel na podróż poślubną 31.07.13, 11:56
        tylko samodzielnie rezerwowany na jednej z wysp gdzie nie dociera zorganizowana masówka, np. Kalymnos, Symi, Skhiatos czy Ikaria

wrażenia i wspomnienie bezcenne :)
        • Gość: Maja Re: Hotel na podróż poślubną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 12:15
          wtopek napisał:

> tylko samodzielnie rezerwowany na jednej z wysp gdzie nie dociera zorganizowana
          > masówka, np. Kalymnos, Symi, Skhiatos czy Ikaria

Ale dlaczego samodzielnie, przecież dużo wygodniej jest wybrać hotel, zapłacić i o nic się nie martwić, nie każdy ma ochotę i czas na szukanie. odpowiedniego hotelu (w katalogu przynajmniej jest jakiś opis, którym można się kierować, potem połączeń samolotowych itd. Chyba po to są biura podróży, żeby to wszystko zorganizować, nie każdemu zależy na pobycie na bezludnej wyspie.
          • wtopek Re: Hotel na podróż poślubną 31.07.13, 13:09
            nie wiedziałem, ze wymienione przez mnie wyspy są bezludne :)

hotele z bp tez szukasz w katalogu, dziś wyszukanie połączeń i rezerwacja nie zajmują więcej czasu niż przejrzenie katalogów

a tej atmosfery i klimatu nie zapewni żaden hotel obłożony zorganizowaną turystyką masową

polecam Porto Loutro na Krecie, albo Zafirię w Matali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka