Dodaj do ulubionych

Pomóżcie!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 10:43
Witam wszystkich mam pytanie czym różnią się pokoje ekonomiczne od standartowych chodzi mi o Grecje.Może ktoś z państwa korzystał z pokoju ekonomicznego i może coś więcej powiedzieć czy różnica jest duża.
Obserwuj wątek
    • Gość: podróżniczka Re: Pomóżcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.13, 13:34
      Ta różnica powinna być wyjaśniona w opisie hotelu. Pytanie dotyczy konkretnego hotelu?
      • w_isienka Re: Pomóżcie!!! 10.08.13, 16:15
        o jaki hotel chodzi???
        • Gość: beti Re: Pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 17:14
          Hotel Fantasy w Rodos nie doczytalam się w opisie hotelu .
    • Gość: Ewa Re: Pomóżcie!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.13, 17:34
      Pokoje ekonomiczne niezależnie od hotelu nie spełniają wszystkich standardów, są najczęściej gorzej położone np. w okolicach kuchni lub śmietnika, mogą nie mieć np. balkonu, mieć widok na sąsiednią ścianę, a nie na ogród itp. Z tego powodu są zawsze tańsze od standardowych, ale samo wyposażenie jest takie jak w pokojach standardowych.
    • Gość: mak Re: Pomóżcie!!! IP: 193.239.124.* 10.08.13, 19:32
      Może zdarzyć się również, że jeżeli zdecydujesz się i wykupisz tańszy pokój=ekonomiczny, a coś będzie z nim nie tak to nie będziesz mogła go wymienić na inny pokój, przynajmniej ja uzyskałam taką informację jak pytałam w zeszłym roku w bp (pozostałe informacje są również jak najbardziej prawdopodobne tj o położeniu pokoju).
      Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka